We67k cnc hydraulic press brake machine

We67k cnc hydraulic press brake machine

WE67K CNC Hydraulic Press Brake Machine for Sheet Metal Plate Bending, Servo Electric Press Brake, Multi Axis. Sepur plate baja CNC hydraulic press brake dilesi, stres diilangi dening geter sawise tempering sandblasted lan disemprot karo cat anti-karat. bingkai mesin diproses dening pusat pangolahan tiga dimensi CNC sing diimpor, sing njamin paralelisme lan vertikal saben instalasi. CNC Servo Brake Press Brake, Multi Axis CNC Press Brake (3 + 1, 4 + 1, 4 + 3 or more axis).

CNC Press Brake for sale


Standar (3 + 1) sumbu utawa (4 + 1) sumbu

y1, y2 kontrol sumbu numerik saka silinder minyak ing loro-lorone; ngontrol maneh ngukur kanggo mindhah ngarep lan mburi; r ngontrol maneh gauge kanggo mindhah munggah lan mudhun, v kanggo ganti rugi silinder. Sumbu gauge x bali nggunaake sekrup bola, panuntun panuntun linear, drive motor servo ac digital, lan pengukur bali nduweni fungsi kontrol maneh.

Seri seri dhuwur (4 + 3) utawa luwih sumbu.

Adhedhasar mesin sumbu tekan 4 + 1, z nuduhake driji backgauge mindhah ngiwa lan nengen. Sumbu Z bisa milih kontrol motor utawa kontrol pc (8 + 1 poros cnc tekan rem).

CNC Press Brake Standard Components


Komponen brake cnc

  • unit s530 kontrol cnc karo 2d grafis
  • 4 + 1 sumbu
  • posisi ram presisi y1, y2
  • standar x lan r-axis
  • crowning cnc dinamis
  • ambane dhuwur mbukak / tenggorokan / tenggorokan
  • dobel bagean lengen nok seal ring
  • schneider lan abb komponen listrik

Komponen brake cnc

  • motor efficiency siemens dhuwur
  • ngadeg kanthi fungsi kanggo drive hemat energi
  • tutup mburi: safety barriers (kategori iv)
  • sheet metal frontal supports
  • panas pump
  • sikil abba lan guide linier
  • driji mandeg siyaga 3 lembar lan guide liner ganda


ELGO Magnetic railing ruler

Panyekel gerbang Magnetic nyambungake karo sistem kontrol komputer, katup rasio lan silinder minyak mbentuk dering sing cedhak kanggo ngoperake rem pers.

Sistem penunjuk akurasi dhuwur bisa nolak polusi lenga, ngukur sistem pangukuran lingkungan, sistem pangukuran posisi lan fungsi imbangan hidralis, sing bisa nyukupi kabutuhan panjang utawa eksentrisitas.


ELGO Magnetic railing ruler


Pencet Brake Clamp

Pencet Brake Clamp

Konfigurasi standar penjepit kanggo CNC press brake yaiku mechanical clamp.

Cepet lan Gampang kanggo ngganti tooling

Ngamanake piranti mudhun


Robot Dhukungan ngarep

Dhukungan sheet sheet sing nyetel sadawane pandhuan linear, kang bisa mindhah munggah / mudhun / kiwa / tengen.

Dukungan ngarep minangka konfigurasi standar CNC hidrolik tekan mesin kanggo opearation kanggo ndandani lan ndhukung plate baja luwih nduweni.



Robot Dhukungan ngarep


Genggaman ganda angkat

Genggaman ganda angkat

ESA S520 Lengan angkat Italia Double bisa mindhah 360 ° sing luwih fleksibel lan trep kanggo wong ngoperasikake komputer.

Bambeocnc CNC hydraulic Brake Brake adopts double arm hoist for better using experience.


Sekrup bola | Pandhuan Linear ganda | Beam | Blokir Finger

Bambeocnc nggunakake pamuter bal-balan ABBA lan pandhuan linier kaping pindho, kang bisa maxium kanggo njamin akurasi lan ketegangan.

Jarum blok backgauge: bisa ngowahi, kanthi fungsi imbuhan sing apik lan cepet.
Beam: pamesertaan presisi, njamin katepatan posisi sewenang-wenang



Ball screw-Double Linear guide-Beam-Block Finger


SIEMENS Motor

SIEMENS Motor

Motor listrik dirancang khusus kanggo pasar Eropa, kang kothak terminal dumunung ing dhuwur. Motor iki nduweni struktur banget kompak lan katon apik. Ukuran lan ukuran sing dipasangake diprodhuksi miturut standar IEC. Motor nduweni fitur sing apik, kayata efisiensi dhuwur, hemat energi, torsi wiwitan sing dhuwur lan pangopènan gampang.


Argo Hytos Valve

Argo hytos valve saka Jerman: argo hutos valve block bisa disassemble kanggo ndandani



Argo Hytos Valve


Upper lan Lower Dies

Upper lan Lower Dies

Universal Multi V Upper lan Lowers Dies kanggo rem pencet CNC bisa ngatur miturut permintaan sampeyan

CNC press tooling die die Material: 42CrMo

CNC Press Brake Controller System



ESA-S530

ESA-S530 (Standar)

  • Pemeriksa otomatis wektu nyata modus pemformatan formulir, perhitungan otomatis nangani lan ngompolasi pasukan.
  • Grafik 2D nyunting ing ndhuwur lan ngisor, pratinjau artefak (yen artefak diowahi liwat grafis) lan program grafis (opsional).
  • Item bending kanthi manual (langkah siji mbungkus, ora ngganggu program).
  • Kabeh program, cetakan, paramèter bisa disimpen ing memori native utawa drive USB, kang bisa diunggah menyang CNC utawa PC liyane ing drive USB.
  • Fungsi basa pemrograman IEC 61131-3 PLC, kalebu nggunakake basa pamrograman IL utawa -C / C ++.
  • Nyedhiyakake batang kendali lan fungsi pangaturan fungsi bantu liyane.
  • Pre-loading, deteksi ketebalan, Angle instrument ukur, sambungan antarmuka tangan mekanis.


ELGO P56T

  • Sistem iki kasusun saka terminal operasi layar tutul lan modul kontrol I / O sumbu sistem.
  • Antarmuka layar intuisi antarmuka njamin prasaja, program cepet lan akses menyang prosedur sing disimpen
  • Pemrograman grafis 2D
  • Simulasi langkah tataran 3D lan tampilan grafis produk
  • Résolusi dhuwur TFT layar tutul werna nyata
  • Antarmuka navigasi menu cepet lan gampang
  • Cepet nyetel alat kanthi ngimpor data DXF
  • Antarmuka njaba USB
  • Antarmuka jaringan support remot
  • Kapasitas penyimpanan 8GB
  • Monitor kurva operasi alat mesin ing wektu nyata


ELGO P56T


Cybelec Touch 12

Cybelec Touch 12

  • Layar Sentuh 12 inch
  • Macem-macem fungsi komputasi otomatis ing langkah sing mlengkung.
  • Bisa nyimpen langkah-langkah lan produk mlengkung multistep.
  • Angle, tekanan lan kontrol ganti rugi.
  • Gampang manual kontrol.
  • Perangkat lunak offline 2D.
  • Generasi otomatis langkah mlengkung (opsional).
  • Bending diijini pitungan otomatis
  • Perhitungan otomatis tekanan kompensasi
  • Setelan modularized kanggo saben bend.
  • Koreksi ngarep lan mburi.
  • Sistem sambungan remot nirkabel liwat PC utawa notebook.
  • Port USB digunakake kanggo transmisi data utawa cadangan.


DA66T

  • Warna layar LCD, 1280 x 1024 piksel, werna 16 bit
  • 17 "TFT, dhuwur padhang
  • Kontrol layar tutul layar (IR-touch)
  • Daya memori 1 GB, Piranti produk lan alat 256MB, drive memori flashdisk USB
  • Mode pemrograman layar sentuh 2D
  • Percepatan grafis 3D
  • Nganti 8 modul (16 axis)
  • Bus HSB modus
  • Ngalih darurat
  • Integrated OEM-panel


DA66T