Wc67k NC torsion bar synchro hydraulic press brake machine

Wc67k NC torsion bar synchro hydraulic press brake machine

NC press brake machines nduweni torsion bar synchronous NC loro axis control capability. Padha cocok kanggo bagean lendhut ing rega biaya kurang. NC torsion bar synchro hydraulic press brake is good for lending sheet metal plate in the factories. Iku pilihan efektif biaya ing industri struktur baja, pabrik mesin kasar, industri manufaktur truk, etc ...

Mesin kabeh ana ing struktur weld kanthi baja kanthi stres sing diilangi dening teknologi kedher geter. Mesin utamané kapérang saka papan tembok kiwa lan tengen, meja kerja, kotak minyak, baja slot, sinkronisasi poros, blok gelandang, lan liya-liyane. Iki seneng akurasi dhuwur lan kekuatan dhuwur lan bisa diangkut kanthi gampang. Alat mesin duwe fungsi titik pamindhahan, siji lan terus, area cepet lan alon mbedakake slider. Wilayah bisa diatur kanthi bebas.

Sistem hidrolik

Bram cepekan hidrolik nggunakake sistem kontrol hidrolik terpadu sing mbatesi jumlah sambungan pipa, saéngga dadi luwih dipercaya lan gampang kanggo pangopènan.

Sistem kontrol sinkron

Uga diadopsi sistem sintetis bar torsi baja kanthi struktur banget prasaja nanging akurasi dhuwur banget. Ing loro ujung blok geser, ana 2 wong synchro kang ndadekake gerakan blok geser tansah sejajar karo tabel kerja. Struktur iki nggambarake efek gerakan imbang sajrone operasi. Kompensasi mati ndhuwur digunakake kanggo nambah presisi rem.

NC Press Brake Standard Components


Komponen brake pad hidrolik

  • estun 21 nc unit kontrol
  • katup pisanan (usa)
  • full length multi v die series of punch 835mm with fractioned on
  • nok seal ring ring
  • piranti proteksi

Komponen brake pad hidrolik

  • x, y-axis servo motorized back gauge
  • kecepatan dhuwur servo back gauge
  • sistem crowning mekanik sing dikelola kanthi manual
  • Clamps alat ndhuwur & ngisor Bambeocnc
  • kabinet listrik karo kabinet listrik kanthi telemecanique schneider, esautomotion, komponen abb


Advanced System Snychro Control

Bambeocnc nyinkronake torsi bar rong kali luwih gedhe tinimbang garis torsi normal, sing nambah resistensi torsi.

Silinder lenga hidrolik ganda ditrapake kanggo transmisi ndhuwur, diwenehake karo stopper watesan mekanik lan nyinkronake torsi bar, khas operasi stabil lan dipercaya, uga presisi tinggi.

Batang eksentrik bisa nyetel sumbu Y lan sumbu X sorong torsion bar kanggo njamin garis torsi bisa nggoleki nalika metu saka sink.

Advanced System Snychro Control


Tekan Brake Backguage

Tekan Brake Backguage

Beam ing mburi slider nyetel slider straightness axis X

Templat sing bisa dianggo ing dhasar slider, pratelan nyetel tegangan Y sumbu sawise deformasi

Mekanisme mekanik gauge mburi nduweni rong fungsi penyetelan listrik lan manual, lan tampilan digital nuduhake data stroke ngukur maneh

Beam gauge bali bisa disetel munggah lan mudhun minangka kabèh

Mbalik ngukur driji mrikso watara kesalahan ing 0.2 mm, lan bisa nindakake penyesuaian posisi piyambak.


Carbinet lan Komponen Listrik

Kabeh rem saka Bambeocnc nyakup loro brake torsi NC Torsion Bar Synchro lan brake cet CNC ngadopsi komponen listrik Schneider: komponen listrik sing apik kualitas bisa performwell sanajan listrik ora stabil lan pelanggan bisa gampang ngganti pengganti ing ngendi wae ing donya.

Uga, carbinet listrik karo ABB Door Open Power Off Component kanggo njamin keamanan operasi.


Carbinet lan Komponen Listrik


ESTUN 21 NC Control System

ESTUN 21 NC Control System

- Kontrol posisi ngukur maneh.
- Kontrol posisi cerdas.
- Posisi unilateral lan bidirectional sing ngilangake reresik spindel kanthi efektif.
- Retract fungsi.
- Panelusuran referensi otomatis.
- Serep lan mulihake parameter kunci siji-siji.
- Indeks cepet posisi.
- 40 ruang panyimpenan program, saben program duwe 25 langkah.
- Proteksi daya mati.