wc67k hydraulic CNC aluminium steel plate bending machine

wc67k hydraulic CNC aluminium steel plate bending machine

Fitur


  • 1. Kabeh Steel Welded, Getaran mbusak stres, intensitas mechanical dhuwur, rigiditas apik. Transmisi dhuwur hidrolik, stabil lan dipercaya.
  • 2. Hydraulic top-drive, steadiness and reliability, stop mekanism, bar torsi baja kanggo njaga sinkronisasi, presisi tinggi.
  • 3. Mesthine presisi kontrol dhuwur, akurasi mlengkung lan akurasi repositioning uga tekan tingkat dhuwur.
    Gagal mundur bisa dikontrol nganggo sumbu multi.
  • 4. Jarak gauge bali, stroke ram ndhuwur bisa disetel dening motor-drive, piranti operasi micro-adjust manual, tampilan numerik.
  • 5. Rotary brake press machine hydraulic worktable full compensation kompleksi
  • 6. Ngadopsi sistem hidrolik terpadu, luwih dipercaya lan gampang kanggo pangopènan.
  • 7. Proteksi watesan lelungan, mesin lengkap njaga karo interloker safety.
  • Mekanisme sinkron mekanik lan kompensasi komplek dirancang supaya mundhak dadi presisi workpieces.
  • 9. Inci, mode tunggal sing dirancang kanggo mesin lan mbenerake lan njaga wektu bisa dikontrol dening relay wektu
  • 10. Aman pager lan interloker listrik wis dirancang kanggo mesin kanggo njamin keamanan operasi.
  • 11. Punch standar lan mati. Dhukungan materi tangan ngarep. Pedal kaki karo mandeg darurat.
  • 12. Sistem kontrol: Estun NC E21, CNC DELEM DA41, DA52, DA66T, dsb.

Rincian cepet


  • Nomer model: WC67K seri NC hydraulic press brake
  • Kawontenan: Anyar
  • Bahan / Metal Diproses: Aluminium
  • Daya: CNC
  • Otomasi: Otomatis
  • Layanan Tambahan: Panenan Panas
  • Sertifikasi: ISO 9001: 2000
  • Jeneng produk: Brake press
  • Tekanan Normalis: 100T
  • Dawane bongkahan: 3200mm
  • Titik jarak: 2580mm
  • Ambane tenggorokan: 320mm
  • Slipper stroke: 3120mm
  • Tinggi dhuwur .opening: 370mm
  • Motor utama: 7.5Kw
  • Silinder minyak dia: 200
  • slipper sroke nyetel dawa: 80mm
  • Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
  • Tipe Mesin: Pencet Brake
  • Bahan mentah: Sheet / Rolling Plate

wc67k hydraulic CNC aluminium steel plate bending machine

Komponen utama dhasar


cnc hydraulic plate press brake bending machine

  • 1.NC tampilan: Korea
  • 2 Papan Utama: PARKER
  • 3.Main unsur elektronik: Siemens / Schneider
  • 4 Motor Utama: Siemens
  • 5 Kelompok anggota: JinYoujia / Rexroth
  • 6.Conjugate pump gear internal: Sunny
  • 7.Back gauge
  • 8.Coba
  • 9.Oil silinder
  • 10.Panggunan Plate Mangan bakal dilengkapi
  • 11 Mold standar Upper and Down Mold

Karakter utama lan Fungsi saka mesin pancing hidrolik plate press brake:


Kabeh komponen cnc hydraulic plate press brake lending machine dirancang miturut instruksi desain lan software CAD / CAE / CAM dibantu komputer kanthi otomatis njamin intensitas lan rigiditas kabeh komponen.

Awak kabeh ana ing sangisore bobot, bobot lan dipercaya ing awak mesin kanthi rigiditas sing dhuwur lan apik ing reduksi absorpsi kejut.

Struktur mesin bengkeng cnc hydraulic press brake disusun dening bingkai awak, meja kerja, blok geser, silinder utama, lan backgauge. Desain lan gaya mrodhuksi sing bisa njamin bisa migunakake mesin lan presisi tinggi. Prosès gawé utama kayata ing ngisor iki (kabeh proses ing ketat pengawasan)

Simpenan Plate ---- inspeksi fisik lan kimia ---- Plate Pre-treatment (Rust-Cleaning) --- CNC Flame Cutting - Nglereni gabungan gandheng ---- Welding Group ---- Gas Shielded Welding - -Ageing perawatan ---- Milling Planer working ---- Majelis produk rampung

Cnc hydraulic plate plate press brake body body, Slide Block, Working Table and other main components are under one time clamping large landing membosanting and milling machine to ensure several geometric accuracy of main machine.

Mesin bending cnc hydraulic plate press brake bending dikuatake kanthi anti torsi lan resistance beban elektronik. Cnc hydraulic press brake bending machine bisa digunakake ing kahanan lengkap. Meja kerja, Upright Column, Crossbeam lan Ram apik lan dhuwur ing desain kekakuan. Kurang cacat ing antarane meja kerja lan ram nalika kerja kanggo njamin dalane sing bener lan kesasar ing sudut.

Komponen utama ing kualitas dijamin utawa perusahaan sing dipercaya


  • Unsur sistem motor lan elektronik mesin mburi cnc hydraulic plate brake lentur kabeh kasusun saka Siemens utawa Schneider
  • Dies bisa dirancang miturut syarat klien.
  • Pompa minyak bisa digunakake saka perusahaan chengjie China sing dipigunakaké ing industri pesawat China.Or bisa nggunakake perusahaan Jerman ECKERLER.
  • Segel bakal saka perusahaan USA Parker utawa Jepang Valqua.
  • Sistem hidrolik dan katup Jerman BOSCH perusahaan opsional.
  • Perlengkapan perlindungan keamanan: Kita dilengkapi pager panylametan kanggo ngindhari kontrol penetrasi saliyan lan sikil kanthi tombol kontrol darurat