Wc67k CNC hydraulic press brake bending machine

Wc67k CNC hydraulic press brake bending machine

Aplikasi Aplikasi


Brake press Bambeocnc, dirancang kanthi apik kanggo rincian, minangka alat mesin kualitas dhuwur. Pasinaon sing digawe ing fleksi rangka wis ngijini kita ngrancang produk sing bereaksi kanthi cara sing paling cocok lan responsif marang solicitations mekanik, saéngga njamin struktur stabil, saéngga presisi sing luwih dhuwur ing mbungkus. Fitur iki uga ditingkatake kanthi sistem otomatis sabit. Worth nyebutke uga kemungkinan kanggo nambah opsi lan nganyarke ing konfigurasi, ing tataran mengko.

Bambeocnc Press Brakes dikenal kanthi pratelane lan kehandalan: dina iki ciri-ciri kasebut digabung karo opsi teknologi dhuwur kayata piranti lunak bendungan virtual, sistem pengukuran ketebalan lan otomatisasi berbasis robot. Ing jaman anyar rem penet modern, kabeh bends iki bisa dilakoni tanpa intervensi operator, tanpa piranti, tanpa nyebabake proses bending ...

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Bahan / Logam Diproses: Stainless Steel
Daya: CNC
Otomasi: Otomatis
Layanan Tambahan: Mbentuk Akhir
Certification: ce
Delem CNC System: Delem DA52S CNC System
CNC Control Axis: Y1-Y2-X-axis & Crowning
Komponen listrik: Schneider Electrical saka Prancis
Motor Power: Siemens saka Jerman
BackGauge & RAM Drive: Inverter saka Schneider Electrical
Bola sekrup / Polesan rod: HIWIN saka TaiWan Brand
Sistem hidrolik: Bosch-Rexroth saka Jerman
Kata Kunci: press brake
Tipe Mesin: Pencet Brake
Bahan mentah: Sheet / Rolling Plate
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah

Produktivitas:


- Perhitungan kanthi otomatis sudut, gaya lan posisi sumbu.
- Kontrol pangguna-pangguna

Versatility:


- Konfigurasi nalika dikarepake

Precision:


- Sistem kompensasi struktur
- Sumbu motorik servo
- Hidrolik proporsional

Safety:


Bambeocnc nduweni kabijakan sing ketat kanggo milih komponen-komponennya, kanthi basis pengalaman sing akeh diduweni dekade kepungkur. Kabeh komponen disertifikasi miturut standar Eropa lan sumber utamane yaiku Jerman, USA, Holland, Italia lan Swiss. Saben bagean struktural dikalkulasikan kanthi metode unsur sing wates lan mung kualitas apik baja S275 lan S355 JR yaiku J2 (+ N) sing digunakake.

Reliability:


Bambeocnc nduweni kabijakan sing ketat kanggo milih komponen-komponennya, kanthi basis pengalaman sing akeh diduweni dekade kepungkur. Kabeh komponen disertifikasi miturut standar Eropa lan sumber utamane yaiku Jerman, USA, Holland, Italia lan Swiss. Saben bagean struktural dikalkulasikan kanthi metode unsur sing wates lan mung kualitas apik baja S275 lan S355 JR yaiku J2 (+ N) sing digunakake.

Fitur utama


Pigura iku tugas berat uga kompak lan njamin asil sing tepat. Iki digawe saka baja entheng sing dhuwur lan wis ngalami proses sistematis mekanis.

• Welding listrik kanthi presisi dhuwur
• Panggunaan mesin boring berteknologi dhuwur kanggo bagean presisi ekstrem

Bambeocnc milih prodhuk paling apik kanggo njamin produk teknologi tinggi lan tahan lama.
Bambeocnc milih komponen paling apik.

PRESS BRAKES:


• CNC warna grafis
• Photocells safety beam laser
• Pompa gear internal sing bisu lan dipercaya
• Sistem hidrolik diatur dening klep proporsional
• Kombinasi drive tanpa motor lan motor kanthi "bisa mbukak" teknologi digital, backgat presisi tinggi sing ngidini ijin ngobahake sikil kanthi cepet.
• Kabel optis presisi sing dhuwur
• Clampings sing bisa diandelake
• Piranti sing digeser, digulung lan clamp kanggo panyimpenan pribadi cepet
• Rampung backgauge driji ing pandhuan linear kaping pindho kanthi LED
• Baja tahan panas ndhukung luwes dhuwur
• Pucuk hidraulik otomatis
• Panel listrik karo komponen kualitas dhuwur
• Mulai & Stop sistem

KARYAWAN KARYA:


Mesin Bambeocnc sesuai karo peraturan EU sing paling ketat karo safety referenceto. Piranti sing dipasang njamin safety safety operator tanpa ngurangi kecepatan karya.

• Sistem laser paling canggih
• PLC safety bisa ngatur lan ngawasi aksi katup proporsional
• Beam dual sing katon disambungake menyang alat ndhuwur: kudu disruput, mblokir gerakan pret tekan
• Gampang nyetel kanthi ukuran grading
• Pemantauan konstan saka paramèter sing gegandhengan karo aman

Mesin Parts



Jeneng: bingkai mesin

Brand: Bambeocnc
Asli: CHINA
Mesin Bambeocnc dirancang saka lemah dening ahli insinyur kita kanthi mung siji tujuan: kanggo mbangun mesin sing paling apik sing bisa dibayangake. Kanthi nggabungake desain mesin sing unik karo bahan sing paling dhuwur sing kasedhiya, kita wis nemokake tujuan kita lan nemokake sawetara mesin sing paling dipercaya lan awet ing donya!


Jeneng: sistem hibrida

Brand: Bosch- Rexroth
Asli: Jerman
Bambeocnc ngenalake sistem hibrida ing rega sing padha karo sistem konvensional, sing ndadekake keunggulan kanggo pelanggan: energi gedhe (55% yen dibandhingake karo mesin tradisional) lan ngurangi jumlah energi lenga, amerga kaping pindho tank.



Jeneng: DOUBLE GUIDED RAM

Brand: Bambeocnc
al: Jerman
Ram sing dipandu ganda njamin kestabilan lan ram-working tableperpendicularity. Iki ngidini supaya presisi sing dhuwur ing tahap fase sakabehe, malah karo piranti lan intermediet sing beda-beda, saéngga nyediakake centering sing digawe nalika tes awal ing wektu.


Jeneng: SPEED GRIP SYSTEM

Brand: Bambeocnc
Asli: CHINA
Sistem genggaman kacepetan bisa ngurangi waktu ngentekake piranti ganti kanthi 8,5 kali dibandhingake karo sistem tradisional.



Pindah kaki

Switch kaki saka Siemens Jerman (Kategori 4)


Kawat langsir keselamatan

Geser tirai lampu keselamatan mesin