digunakake kanggo nglereni plate plate 5mm hydraulic shearing machine

digunakake kanggo nglereni plate plate 5mm hydraulic shearing machine

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Nomer model: mesin hidrolik shearing
Tegangan: 380V 220V Pilihan
Ukuran (L * W * H): 3140X1740X2040mm
Bobot: 4200kg, 4200kg
Sertifikasi: CE ISO, CE & ISO
Jeneng: mesin hidrolik shearing
Bahan pemotongan: lembar logam, piring baja, piring stainless steel, dll.
Tipe: QC11K
Sistem kontrol: E21S (DAC310, DAC360 opsional)
Werna: Biru (opsional)
Warranty: 2 taun, 2 Taun
Motor: 7.5 kw
Ukuran: 3140X1740X2040mm
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Rated Daya: 7.5kw

Struktur lan Karakteristik:


1.Begina desain Eropa, katon ramping, pigura: diwangun saka papan tembok tengen lan kiwa, meja kerja, kotak minyak, baja slot lan sanesipun. Tekanan bagian las bisa diilangi dening getaran. Mesin seneng akurasi dhuwur lan kekuatan dhuwur lan bisa diangkut kanthi gampang.

2.Sing ngukur beam wis dirancang ing struktur utama-cenderung, gampang kanggo piring kanggo tiba mudhun lan akurasi produk uga bisa dijamin.

- Dhuwur akurasi, efisiensi dhuwur, operasi prasaja lan trep, kinerja apik, rega apik lan layanan paling apik.

- Mesin dening sertifikasi CE Eropa lan sertifikasi sistem kualitas ISO.

A. Sistem hidrolik:


1.Adopt sistem kontrol hidrolik terpadu, luwih dipercaya lan gampang kanggo pangopènan. Sistem hidrolik kasusun saka motor, pompa minyak, lan klompok katup lan dipasang ing ndhuwur kotak minyak.

2. Saben siklus kerja lengkap bisa ditindakake liwat kontrol katup hidrolik. Katup penyesuaian remot bisa nyetel tekanan kerja ing sisih tengen papan tembok.

3.All segel ing silinder diimpor, merek paling misuwur, kualitas apik lan dhuwur kinerja.

4. Proteksi overflow overload dilindhungi karo sistem hidrolik, sing bisa njamin ora kebocoran, lan level minyak bisa dibaca utawa katon langsung.

B. Kontrol sistem:


1.Tekan potong alat mesin iki ditampilake ing MD11-1 NC utawa Estun E10 NC lan kanthi bener nuduhake potong sawise ukuran blok lan nomer tampilan.

2. Parallelism saka sheet sing bakal Cut lan Precision saka ukuran nyukur bisa ensured. Potong stroke lan potong bisa uga dikontrol.

3. Piranti keselarasan ringan nyediakake garis gambar kanggo motong, Rangka baja dhukungan ngarep standar, A set blades standar.

4. Sistem migunakake accumulator hidrolik tipe-kandung kemih minangka energi tambahan, nresep kejut tekanan, mesin mlaku alon-alon, kurang swara.

C. Blade nyetel lan ngleret tliti:


1.Adopt roda tangan kanthi cepet lan kanthi nyetel reresik bledhek, Geser ing bagean, ngiringan garis-garis.

2.Potong monoblock persegi panjang nampilaken urip dawa kanthi 4 edges pinggul, kualitas dhuwur-karbon dhuwur-chrome D2 kualitas.

3. Sudut sudut yaiku Variabel, sing bisa ngurangi deformasi shearing sheet sheet lan bisa nyukur sheet logam luwih kenthel.

4. Sistem migunakake accumulator hidrolik tipe-kandung kemih minangka energi tambahan, nresep kejut tekanan, mesin mlaku alon-alon, kurang swara.

Prosedur lan prosedur D. Advance:


1.Optional: Holland Delem DAC350, DAC360, DAC310 utawa Estun E200 cnc controller kanthi otomatis ngontrol backgat, stroke nglereni, sudut pemotongan lan celah blades bebarengan nomer workpieces kanthi kanthi tepat.

2.Electope key electrics and Hydraulic Valves Advanced integral hydraulic system with good reliablity-Imported from Germany.

3.X clearance clearance sumbu bali dikontrol dening E10s sing njamin akurasi nglereni sing luwih dhuwur, Backgauge kanthi pilihan sekrup bola lan garis guide rail ,, maksimum stroke backgauge bisa éling 1000mm.

E. Sistem listrik lan interlock safety:


1.Electrical components diimpor utawa saka Venture gabungan Sino-asing, sesuai karo standar internasional, aman dipercaya, umur panjang, kemampuan anti-gangguan sing apik, unit radiasi dipasang ing kabinet listrik.

2.Protective pagar lan interlock safety kanggo njamin keamanan operasi. Nduwe swap pedal sing bisa dipindhah, gampang operate.

3.Emergency mandheg ing mesin lan mlaku mlaku kanggo safety lan pager kaya penjaga awak standar utawa langsir lampu opsional.