baja logam lembaran mesin hidrolik sudut gesekan mesin

baja logam lembaran mesin hidrolik sudut gesekan mesin

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Tegangan: 380/220 V
Rated daya: 3/4 kw
Ukuran (L * W * H): ndeleng rincian
Bobot: 680-1000KG
Sertifikasi: CE & ISO
Bahan notching: logam / wesi / stainless steel
Ketebalan awake: 0.5-6 mm
Dawane dawa: 200-250mm
Sudut pamotongan: 90 / 30-140 derajat
Stroke: luwih saka 35 kaping saben menit.
Dhuwur meja kerja: 850-1000mm
Panjang: 890-1000mm
Jembar: 750-1000mm
Dhuwur: 680-1000mm
OEM: oem kanggo perusahaan dagang utawa bengkel cilik
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Warranty: 1 taun kanggo awak

Kenapa milih mesin notching hidraulik


Mesin notching hidraulik uga bisa diarani mesin sing ora dikendali mesin utawa sudut sing ora ditemokake. Kanggo mesin biasanane hidraulik sudut biasane bisa dipérang dadi rong jinis, yaiku mesin notching variabel lan mesin Notching sing tetep. Motong sudut saka jinis tetep 90 °, mesthi sampeyan bisa nglereni logam nganti 40 ° nganti 135 ° yen sampeyan cukup cerdas. Minangka sudut adjustable (mesin notching variabel), jembarake logam saka 40 ° nganti 135 °.

Efisiensi bisa dikembangake babagan 1/2 dibandhingake karo jinis nonadjustable. Saliyane, bisa nyetel sudut sing magepokan saka kemampuane kaya 4 * 200 tipe variabel, bisa nyetel sudute saka 40 ° nganti 135 °, sampeyan bisa nindakake sembarang sudut ing jangkoan iki. Ing tembung liyane, apa wae kinerja potong logam bisa entuk negara sing dikarepake.

Struktur utama mesin dumadi saka piring baja sing dikepung, sing tegese awet lan kuat. Mesin mung perlu dilengkapi baldies kanggo nyukupi kabutuhan umum sheet metal Processing proyek. Ora kaya mesin pukulan biasa, biasane kudu ngowahi lan nggawe set cetakan anyar kanggo sawetara sudut tartamtu.

Njupuk sudhut kita supaya ora bisa digunakake, ngurangi biaya lan ngurangi wektu suwe kanthi cepet kanggo ngecor cetakan, ningkatake efisiensi kerja, ngurangi intensitas tenaga kerja, supaya bisa ngatasi resiko buruh daya sing biasa, nalika kacilakan sing nyebabake nyipta lan nggawe kerja sing tenang lingkungan.

Mesin notching kanggo logam lembar potong, sing digunakake ing pirang-pirang lapangan manufaktur mobil, prahu, lift, peralatan listrik, pipa, peralatan masak lan stainless steel

Bédané lan Fitur


Mesin awu kita kayata peralatan motong khusus, digunakake ing pinggiran logam sheet utawa sudhut gap segitiga, sing akeh digunakake ing peralatan listrik, awak kabinet logam, peralatan ventilasi, peralatan dapur, bahan hias, kayata sheet metal processing field . Sistem hidrolik ing mesin kita bisa dipercaya, produsen profesional tangki kustom, nggunakake pam ngompa sumber longgar domestik, lan katup Rexroth. Alat profesional, umur panjang, cocok kanggo motong baja karbon lan stainless steel plate.

baja logam lembaran mesin hidrolik sudut gesekan mesinbaja logam lembaran mesin hidrolik sudut gesekan mesin