stainless steel bending equipment cnc mechanical press brake

stainless steel bending equipment cnc mechanical press brake

Sifat lan karakter:


  • 1. struktur dilas, stres penyisihan dening getaran, kekuatan mekanik dhuwur, lan kekakuan luar biasa;
  • 2. hidrolik ndhuwur-drive, anteng lan dipercaya;
  • 3 stop mekanik kanggo njaga sinkronisasi lan presisi dhuwur;
  • 4. Pangaturan listrik, pengaturan dandan manual, lan tampilan digital kanggo jarak puter maneh lan munggah sliding stroke.

Rincian cepet


  • Nomer model: WC67Y 250T / 6000
  • Kawontenan: Anyar
  • Bahan / Logam Diproses: Stainless Steel
  • Daya: Hidrolik
  • Otomasi: Otomatis
  • Layanan Tambahan: Mbentuk Akhir
  • Sertifikasi: ISO 9001: 2000
  • Konfigurasi mesin saka rem tekan: china lan merek terkenal dunya kanggo opsional
  • Layanan OEM saka brake press plate: kasedhiya
  • controller brake pad plate: manual, nc lan cnc bisa dibalekake.
  • Paket plat tekan tekan: kasus kayu, utawa mudo, gumantung pilihan sampeyan
  • Bobot Brake Press Brake: bisa nggedhekake miturut kebutuhan sampeyan
  • Kecepatan kacepetan brake pad: bisa nyetel miturut kebutuhan sampeyan
  • voltase plate brake press: biasane yaiku 380V, 220V, nanging uga bisa miturut negara sampeyan.
  • Cetakan cetakan saka brake pad piring: khusus dirancang miturut kabutuhan customer
  • Kedalaman tenggorokan brake disk plate: bisa desain miturut kabutuhan.
  • Warna plate brake press: gumantung pilihan sampeyan.
  • Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
  • Tipe Mesin: Pencet Brake
  • Bahan mentah: Sheet / Rolling Plate

Fungsi:


Mesin iki efisiensi dhuwur lan presisi tinggi ing logam lembaran bending. Nggunakake macem-macem saka ndhuwur lan ngisor mati bisa bend kabeh jinis karya bêsik. Siji slider lelungan ndadekake sheet mlengkung lan Piece karya wangun rumit bisa ngrambah liwat mlengkung kakehan.

Gambar Detail:


Sakabèhé struktur:


  • 1 Nggunakake analisis UG (finite element), liwat desain bantuan komputer, kanthi penampilan apik.
  • Struktur mesin dikepalanake karo pelat baja, kanthi kekuatan lan rigiditas sing cukup. Drive hidrolik nyegah mesin saka kacilakan operasi kobongan sing abot amarga owah-owahan lembaran lembaran utawa pilihan sing luwih murah saka rongga mati sing luwih murah. Kajaba iku, mesin iki uga ditampilake kanthi kerja keras, kesadharan operasi, lan safety sing dipercaya.
  • 3 Blok mekanik dilengkapi ing silinder minyak kanggo njamin akurasi nalika nggeser menyang titik mati ngisor lan supaya njamin konsistensi sudut mlengkung ing produksi.
  • 4 Nggunakake teknologi Jerman kanggo ngilangi stres internal.
  • 5 Bingkai kabeh nggunakake grit sing nyenyet kanggo nyingkirake karat lan spout anticorrosive paint.

Struktur geser makarya:


  • Mesin iki dilengkapi karo kontrol listrik hidrolik, travel slider kanthi luwes lan inching, kriteria operasi semi-otomatis, otomatis sing trep kanggo uji coba lan penyesuaian modul.
  • 2 Tipe mlengkung tipe motif, saperangan silinder minyak sing kerja bebarengan, operasi sing seimbang, trep lan aman.

Sistem kontrol listrik:


  • Komponen listrik lan materi sing ana gandheng karo standar internasional, safety lan dipercaya, umur dawa, lan kemampuan anti jamming kuwat.
  • 2 Pindhah ing footpad.
  • 3 Pilih komponen kontrol listrik sing kondang kelas dhuwur.
  • 4 Daya mesin 3-phase lan AC380V 4-line, daur ulang kontrol AC220V.
  • 5 Daya utama motor nduweni short circuit, over load, ora duwe proteksi phase.
  • 6 Tombol oprasi dilengkapi tombol panggung mesin, saklar listrik, lampu pilot sing dipasang ing kotak listrik.
  • 7 Tombol stop tanduran minyak minangka tombol total mesin, nalika pompa minyak mati, kabeh mesin mandheg.
  • 8 Tombol kontrol injeksi lan tombol stop kontak darurat dipasang ing mesin.

Mbalik tutup:


Sinkronisasi perjalanan slider mesin bending yaiku unit sinkron mekanik, struktur sederhana, stabil, dan handal dengan presisi sinkron dibutuhake mesin iki. Lan umume, bisa digunakake kanggo wektu suwe, nanging ora perlu didandani kanthi kerep.

Penyesuaian saka stopper ing punggung wis diselehake dening motor 0.55KW, ndamel kanthi sabuk sabuk kanthi sekrup mimpin bobot bantalan. Kanthi presisi nyopir dhuwur lan ngitung kanthi tepat.

Punch lan mati:


  • 1. Set saka ndhuwur lan ngisor mati ditempelake karo mesin.
  • 2. Biasane, cetakan cendhak ing wangun kerep digunakake kanggo nyemprotake dawa sing dikarepake kanthi presisi sing dhuwur, interchangeability apik, lan gampang kanggo mbongkar lan instalasi. Utamane, bagean sing nyambungake menyang die ndhuwur nduweni unit regangan wedge-shape, sing, minangka ganti rugi, bisa ngunggahake katrangan kerja kanthi lengkap.
  • 3. Dhi sangisorake diproses ing macem-macem g-gutter kanggo nggawe operator milih kanthi nyaman lan dilengkapi karo struktur mati mati sing luwih murah, mung kudu nyelehake chain rolling lifting ing slide minggatake kuping lan kuping mengangkat mati luwih rendah, topwork longgar ngunggahake slider kanggo nguripake ngisor ngisor banjur pilih lokasi lokasi V-Gutter.