Ma'anshan, Anhui, China 0086-13855556707

Layanan

Proses

  • 1, Produk
  • 2, pabrik ngunjungi pelanggan utawa rembugan online
  • 3, mlebu kontrak
  • 4, Ngatur produksi kontrak, lan nyedhiyakake tabel pelacakan kemajuan kanggo pelanggan.
  • 5, Rampung produksi lan banjur njupuk video inspeksi kualitas kanggo customer utawa customer nuli menyang pabrik kanggo nampi
  • 6, Pay imbangan
  • 7, Ngatur kiriman lan ngumumake barang
  • 8, Yen perlu, Engineer menyang negara customer kanggo debugging lan latihan

Layanan