Plancongan baja QC12Y welded hydraulic shearing machine

Plancongan baja QC12Y welded hydraulic shearing machine

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Tegangan: 220V, 380V, 415V
Ukuran (L * W * H): Miturut Model Mesin
Bobot: Miturut Model Mesin
Sertifikasi: CE, ISO, CQC, SGS, BV
Komponen Listrik Utama: Schneider, Prancis
Katup: Atos, Italia
Pump: Sumitomo, Japan
Oil Seal: NOK, Jepang
Motor: Siemens
Wiring Terminal Block: WEIDMULLER, Germany
Listrik Backgauge: 1m
Sistem Kontrol: Estun, China / Delem Holand
Bahan Blade: 6CrW2Si
Kunci tembung: hydraulic shearing machine QC12Y
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Rated Power: Miturut Model Mesin
Warranty: 13 Wulan saka tanggal BL

Pambuka:


Mesin geser balok hidraulik Swing ditondoi kanthi gampang operasi, kinerja dipercaya lan katon apik.

Struktur weld plate, transmisi hidrolik lan stroke akumulator bali.

Indicator based gap adjustment of blades, convenient and swift .. Shadow light alignment

Papan gedhe bisa disetel kanggo stroke lengkap utawa luwih cendhek. Pengawal pager kanggo safety personil

Kualitas Shearing beam shearing Machine disertifikasi dening hidrolik, komponen listrik lan mekanik kanthi jangkauan dhuwur. Kinerja mesin, banget ing peralatan standar, bisa dianyari karo komponen lan aksesoris sing asfalt sing ditondoi dening pagelaran sing tanpa cacat, sanajan bisa digunakake.

Panel kontrol CNC ngidini panggunaan mesin luwih gampang kanggo ngoptimalake proses manufaktur.

Fitur:


1. Komponen & Sistem Kualitas Tinggi

a. Motor: Siemens, Jerman
b. Komponen Listrik Utama: Schneider, Prancis
c. Cathetan ing Cylinders: NOK, Jepang
d. Katup: Atos, Italia
e. Pump: Sumitomo, Japan
f. Wiring Terminal Block: WEIDMULLER, Germany
g. Sistem Kontrol NC: Estun E21, China

2. Biaya efektif

Hydraulic Swing Beam shearing machine karo rega / kinerja apik

Rasio Various Hydraulic Swing Beam shearing machine kapasitas saka 4 kanggo 40mm ing kekandelan lan 1,500mm kanggo 9.000mm ing jembar kanggo ketemu requirement Panjenengan.

3. Stabil Performance & Reliable Quality

Hydraulic Swing Beam shearing machine nggunakake transmisi hidrolik. kurang swara, kinerja sing dipercaya.

4. Operasi Prasaja

Operasi mesin shearing Hydraulic Swing Beam dikontrol dening sistem kontrol nc.

Latihan Instalasi & Operasi:


Bambeocnc bakal nyedhiyakake instalasi lan latihan operasi 1-7 dina ing pabrik kita.

Pelatihan Layanan Sawise:


1. Dokumen teknis

Kabeh label ing mesin lan lukisan, diagram Elektrik, Manual Operasi, bakal ing basa Inggris.

Penjual ngirim ngirim kabeh file sing perlu kanggo panuku wiwit minggu katelu wiwit eksekusi proyek. Kabeh dokumen ing salinan hard uga dikirim bareng karo mesin bebarengan.

2. Pengaturan kanggo inspeksi, instalasi, lan pengujian

a. Sawise kabeh mesin dikirim menyang pabrik customer; Pembeli tanggung jawab kanggo kabeh karya persiapan, contone
pasokan listrik, pasokan banyu, labors lan crane, lan liya-liyane.

b. Panuku bakal nyiapake aplikasi visa kanggo para insinyur, sing tanggung jawab kanggo panuntun mesin
instalasi lan testing ing pabrik panuku.

c. Pembeli bakal tuku tiket udara babak kanggo Engineer yen aplikasi visa disetujoni.

Pembeli uga duwe tanggung jawab kanggo mbuwang biaya sing diduweni, misale resmi visa, jajanan, akomodasi lan tunjangan USD80 saben dina kanggo saben insinyur.

d. Engineer bakal menehi latihan gratis kanggo laboratorium ing pabrik panuku.

3. Kuantitas lan jaminan kualitas

a. Kuantitas / Kualitas pratelan menyang pelabuhan tujuan sajrone transportasi:

Ing kasus kualitas / jumlah sing bedho menyang pelabuhan tujuan ing transportasi, panuku kudu ngajokake klaim ing30 dina sawise kedadeyan barang ing pelabuhan tujuan. Penjual ora bakal tanggung jawab kanggo samubarang barang sing disebabake dening perusahaan pelayaran lan organisasi transportasi liyane lan / utawa kantor pos.

b. Jangka waktu njamin lan layanan sawise-sales: 13 sasi wiwit tanggal bill of lading Sajrone periode njamin iki, bakul bakal nyedhiyakake suku cadang tanpa daya nalika kasus kualitas sing disebabake dening us.If malfunctions disababaké déning operasi salah, sing bakul bakal nyedhiyakake suku cadang panuku ing rega biaya.

c. Layanan jangka panjang: Penjual bakal ngisi rega biaya panuku njaba spare parts ngluwihi setahun lan menehi pitunjuk technical jangka panjang.