QC12y-6 × 3200 hydraulic swing beam plate shear machine

Genggam plat ayam hidraulik QC12y-6x3200

Discription utama


Bambeocnc wis ana ing industri mesin kanggo babagan 10 taun, kita gawé lan ngedol kabeh jinis nc / cnc rem, 3 utawa 4 roller rolling machine, kualitas tinggi swing beam shearing machine kalebu swiwi beam lan maneka warna gunting guillotine, press hydraulic, machine lathe, mesin penggilingan dll. Kabeh mesin diduweni sertifikasi lan dialami ing pasar Eropa kayata kerajaan, belgium, romania, hungary, croatia lan uga negara-negara liyane. ing donya.

Kita ngasilake sekitar 40 set gunting gunting guillotine saben wulan. Ing volume produksi gedhe iki, saengga bisa dadi rega efektif ing tingkat biaya pabrik. Kita kalebu ing prinsip fleksibel financial kanggo kolaborasi karo partner kita kanggo biaya pemulihan luwih apik sawise investasi.

Kita uga nyedhiyakake layanan sawise-jual klien kanthi engineer yen kasedhiya. Ing kasus apa wae, aksi kita cepet nanggepi, langsung tumindak ing konsultasi utawa pituduh situs.

Mesin sing dikutip ing koran iki yaiku mesin geser gorong sinar guillotine.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Tegangan: 380V 220V Pilihan
Rated Daya: 7.5kw
Ukuran (L * W * H): 4000X2200X2300
Bobot: 8000KGS
Sertifikasi: CE / ISO / SGS / GOST
Garansi: 12 MONTHS
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah

Karakter utama


1. Kabeh badan mesin dilebur perakitan dening kualitas tinggi baja saka china bao perusahaan baja. Sawise prosedur las, awak mesin bakal digulung kanggo njamin keseimbangan lan presisi.

2. Blok mekanik ing jero silinder supaya stroke beam metu saka ngukur.

3. Hand wheel adjustment kanggo reresik sabuk

4. Mesin wis ngidhentifikasi sistem CNC, cara ngukur bisa lumaku sacara akurat. Precision ± 0.1mm yen trafo frekuensi digunakake.

5. Kabeh unsur elektronik yaiku saka mesin standar european, schneider. Kanthi stabilitas dhuwur

6. Batas Thermal saka jarak kerja ngukur maneh supaya ora ngukur.

7. Desain keamanan manungsa humanistik ing kabeh rincian lan uga rincian ilmiah liwat standar bambeocnc.

8. Kabeh pisau nggunakake pispis geser pendulum rhombus lan bahan rigiditas lan intensitas sing dhuwur, 2 bilah bilah shearing.

9. Fungsi garis petir kanggo nuntun shearing nyaman

10. Nggawe platform condong kanggo sheared plate njupuk-mati

11. Geser terus-terusan kanthi otomatis kanggo ningkatake efisiensi

Komponen standar


1. Esuntun e21 cnc system

2. Unsur elektronik Siemens utawa schneider

3. Segel parkir segel

4. Jerman sistem hidrolik rexorth

5. China yongshun pump gear high quality

6. Motor motor motor utawa motor saka wetan timur (amarga motor siemen sing digawe ing china wis suwe banget wektu pengiriman, yen tegangan khusus, kita ora bakal nggunakake siemen manawa klien bisa nampa wektu pangiriman dawa kanggo mesin uga. pengiriman wis 30 dina kanggo motor. Kita uga nggunakake akeh motor jenenge china adoh wétan, kualitas wis ditemtokake karo sawetara taun digunakake.)

7. Silinder jianhu China nduweni treatmetn kromat

8. Blade materi: 9crsi

9. Back-gauge: paduan standar kualitas tinggi

10. Pipa: pipa fosforilasi anti karat sing ana ing njero lan njaba anti karat

11. Konektor pipa: connctor kualitas tinggi saka perusahaan shanghai karo segel kualiteter dhuwur kanggo ngalangi kebocoran minyak hidraulik.

12. Pintu mburi karo proteksi foto-listrik, sapa wae nang, mesin bakal mandheg kanthi otomatis.

13. Loro-lorone ngleboke lan ana tank minyak hidrolik, panyaringe dilengkapi.

14. Nglumpukake kaping pindho ing sisih kiwa kanggo slemper cilik supaya ora ditekan tanpa movemnet lan trep kanggo kebutuhan shearing presisi.

15. Ball back-gauge, iki penting banget kanggo nemtokake presisi mesin shearing

16. Trafo frekuensi --- iki penting kanggo workwith ball back-gauge kanggo presisi sing dhuwur.

Opsional opsional


1. Bahan pisau standar yaiku 9crsi, 6crw2si luwih akeh lan panggunaan luwih akeh miturut syarat

2. Sistem self-lubrication otomatis.

3. Sistem pendukung pneumatik kanggo backgat maneh dadi luwih saka 1000mm jarak /