QC12Y-12 * 2500 12m mesin shearing hidrolik baja

Mesin baja hidrolik 12m

Rincian cepet


  • Kawontenan: Anyar
  • Nomer Model: QC12Y-12 * 2500
  • Tegangan: 380v
  • Ukuran (L * W * H): 3750mm x 1750mm x 1800mm
  • Bobot: 800kg
  • Sertifikasi: ISO: 9001; 2001
  • Ketebalan sheet: 12mm
  • Jembar: 2500mm
  • Stroke: 12 mm / menit
  • Range backgauge: 600 mm
  • Sudut shearing: 2 derajat
  • Tenggorokan dhuwur: 100 mm
  • Utama motor: 15 kw
  • Werna: diskusi
  • Jeneng: Mesin hidrolik hidrolik 12m
  • Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
  • Rated daya: 15 kw
  • Garansi: 18 wulan garansi

Pengantar Wikipedia


  • * Iki diadopsi kanthi nyetir hidrolik, struktur rangka baja sing nduweni kekuatan lan rigiditas sing cukup.
  • * Mesin dilengkapi karo ngukur daya sing luwih cepet, manual sing nyetel manual, mekanisme kanggo bledosan blade, piranti cahya minangka alat cahya, piranti sing bisa dianggo, panangan safety sing sensitif lan andal.
  • * Bisa uga dilengkapi conveyor dhukungan.
  • * Bingkai weld bolong kabeh kanthi kekuatan lan rigiditas.
  • * Transportasi dhuwur hidrolik.
  • * Alat penet hidrolik kanthi bar safety sing dipercaya.
  • * Nyetel cepet stroke ngapusi diadopsi, pigura pemotongan bisa disetel njamin nambah efisiensi priduction nalika nglereni sheet cendhak.
  • * Stasiun Back-gauge nganggo langkah-langkah motor sing didhasarake kanthi manual sing apik.
  • * Alat counter cutting.
  • * Piranti garis cahya supaya gampang nggambar garis kanggo nglereni

Katrangan:


  • * Generasi kaping kalih nyukur hydraulic.
  • * Struktur pelat Welded Steel, pemanasan kanggo ngilangi stres, kanthi kekuatan dhuwur lan rigiditas sing apik.
  • * Sistem hidrolik terintegrasi sing canggih kanthi keandalan banget.
  • * Pandhuan gulungan karo dhukungan 3-titik lan mbenakake kualitas shearing.
  • * Cepet, kanthi tepat lan kanthi gampang nyetel reresik bledhek nganggo roda tangan.
  • * Blab persegi persegi panjang sing nduweni umur panjang kanthi 4 tapel wates ing pirang-pirang bagean.
  • * Sudut rake sing luwes bisa ngurangi deformasi plate.
  • * Minangka balok potong wis dirancang ing struktur canggih, gampang kanggo piring mudhun lan akurasi produk bisa uga dijamin.
  • * Kontra kanggo ngukur motor bali lan pos kontrol ngarep.
  • * Piranti dukung mburi mesin (opsional).

Fitur:


  • - Ngadopsi sistem kontrol hidrolik terpadu, luwih dipercaya lan gampang kanggo pangopènan. Sistem hidrolik kasusun saka motor, pompa minyak, lan klompok katup lan dipasang ing ndhuwur kotak minyak.
  • - Saben siklus kerja lengkap bisa ditindakake liwat kontrol katup hidraulik. Katup penyetelan remot bisa nyetel tekanan kerja ing sisih tengen papan tembok.
  • - Kabeh segel ing silinder wis diimpor, merek paling misuwur, kualitas apik lan kinerja dhuwur
  • - Proteksi overflow overflow digawe kanggo sistem hidrolik, sing bisa njamin ora kebocoran, lan level minyak bisa dibaca utawa katon langsung
  • - Wektu pemotongan alat mesin iki ditampilake ing Estun E10 NC lan kanthi akurat nuduhake potong sawise ukuran blok lan tampilan nomer.
  • - Parallelism saka sheet sing bakal dipotong lan presisi ukuran nyukur bisa dipesthekake. Potong stroke lan potong bisa uga dikontrol.
  • - Piranti Alignment cahya nyuda garis gambar kanggo nglereni, Pigura sheet support ngarep standar, A set standar blades
  • - Sistem migunakaké akumulator hidrolik tipe-kandung kemih minangka energi tambahan, nresep kejut tekanan, mesin mlaku alon-alon, lan kurang.

Komponen utama:


  • --Integrated hydraulic system-OMEGA-USA
  • - Pompa plunger akselerator-SHANGHAI-China terkenal
  • - Utama motor-SIEMENS-Jerman
  • --Japan VQUALA seals-JAPAN
  • - Bagian listrik utama-SIEMENS-Jerman

Aksesoris:


  • - Dadi lengen ekstra, 5 potong
  • - Bolt anchor, 4 bêsik
  • - Nanging, sawetara potongan
  • --Washer, sawetara potongan
  • - Gun Gun, 1 Piece
  • --Rikalan pedal