QC12K 6X2500 hydraulic nc billet shearing machine

QC12K 6X2500 hydraulic nc billet shearing machine

Fitur utama


  • Desain sing dicithak asalé saka Uni Eropa, bingkisan mesin iku kabèh liwat welding sacara sakabèhé lan perawatan anil
  • Reliable Germany Rexroth integrated hydraulic system and hydraulic transimission, design can effectively reduce problems caused by leakage hydraulc fluid
  • Mesin hidrolik ayunan geser hidrolik yaiku salah sawijining peralatan kanthi ngayunake blae ndhuwur kanggo piring geser kanthi sudut shearing lan distorsi cilik, ningkatake kualitas shearing
  • Pangukur bali disetelake dening sekrup bola presisi sing diketokake dening controller E21S, sajrone prosesor frekuensi proses nyegah piranti posisi sing diayun kanthi horisontal, kanthi nyata ningkatake akurasi posisi
  • Piranti nyayom cahya, trep kanggo operasi maual, silinder tekanan karo mekanisme sing dibangun ing spring lan ngisor end pepak karo pakaryan materi specifal kanggo nyegah aluminium utawa bahan alus liyane saka dicetak
  • Digawe kanthi bahan baja paduan kanthi kualitas tinggi, mesin bisa nyukupi kabutuhan beban lan resistance tahan dhuwur nalika digunakake
  • Cahaya lan praktis cantilever referring kanggo man-machine engineering design, gampang NC antarmuka operasi karo fitur saka presisi dhuwur lan luwih nyaman
  • Piring tungku iki diadopsi supaya bisa ngurangi resistensi gesekan, nglindhungi permukaan potong, piranti pelindung novel sing kompatibel karo spesifikasi safety, nglindhungi safety pribadi operator, desain cerdas, materi cilik bisa dipotong gampang
  • Penyetor materi ngarep dilengkapi kanthi tegangan lan posisi regulator kanggo njamin akurasi pemotongan, operasi gampang, praktis lan efisien
  • Mekanisme penyetelan cepet kanggo nyusun ulang reresik sabuk, operasi sederhana kanthi tangan lan nyetel stpless

Konfigurasi Standar


  • Estun E21S CNC Controller
  • Kontrol listrik X-axis backguage
  • DELTA frekuensi konverter
  • Lengan suspensi pengawas lan supporter materi ngarep
  • HIWIN Ball Screw lan bar polesan, akurasi conrol 0.05mm
  • Jerman Bosch Rexroth terpadu katup hidrolik
  • Siemens Siemens Main Motor
  • Prancis Schneider Electrics
  • Perlindungan saka hidrolik lan listrik
  • Ngadeg cahya
  • Blade materail 6CrWSi
  • Korea Kidul KACON pedal switch
  • Estun E21S NC Controller
  • Panel LCD dhuwur-definisi
  • Kontrol motor lan frekuensi converter
  • Posisi cerdas X-axis
  • Program multi-langkah, 40 program, saben program 25 langkah
  • Dibangun ing wektu mlayu
  • Fungsi switching siji-tombol
  • Fungsi posisi unilateral
  • Serep lan pulihake parameter siji
  • Basa Cina lan Inggris
  • Sistem metrik
  • E21S alat cantilever controller, ngrujuk marang prinsip desain man-machine engineering, permukaan sistem operatoin NC, ndadekake kanthi jelas presisi operasi lan comfortability

Rincian cepet


  • Kawontenan: Anyar
  • Nomer Model: QC12K
  • Tegangan: 380V
  • Ukuran (L * W * H): 3040x1610x1620mm
  • Bobot: 5000kg
  • Certification: CE Certificate
  • Jeneng produk: QC12K 6X2500 hydraulic nc shearing machine with E21S controller
  • Aplikasi: logam sheet sheet / shearing
  • Electrics: France Schneider
  • Oil Pump: Ameirica Sunny
  • Main Motor: Jerman Siemens
  • Katup: Jerman Bosch Rexroth
  • Sealing Ring: Japan NOK
  • Ball Screw: Taiwan HIWIN
  • Konektor Tabung: Jerman EMB
  • Sistem Kontrol NC: Estun E21S
  • Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
  • Rated Daya: 7.5kw
  • Warranty: 2 Taun

Rincian



Schneider Electrics

Perancis Schneider Electrics kanthi stabilitas dhuwur, Taiwan DELTA konverter frekuensi kanggo proporsional X-sumbu ngayun nalika posisi


Mbukak kunci lawang

Lawang kabinèt listrik nganggo lawang pamukaan kanggo ngilangi daya, kanggo njamin keamanan operasi

Siemens Motor

Jerman Siemens Motor njamin urip layanan mesin, lan nyuda gangguan nalika digunakake



Pump Oil Sunny

America Sunny Oil Pump njamin long service life lan ngurangi gangguan nalika digunakake


Jerman Bosch Rexroth Valve

Jerman Bosch Rexroth terpadu blok hidrolik katup, penyaluran hidrolik kanthi kehandalan tinggi, sistem hidrolik terpadu bisa sacara efektif bisa ngatasi masalah-masalah sing disebabake dening kebocoran cairan hidrolik

Jerman EMB Tube

Jerman EMB tabung casing lan konektor èfèktif nyuda kemungkinan nglawan slag jaming ing katup lan nyebabaké lenga mili



Jepang NOK Sealing Ring

Ngimpor layanan silinder minyak lan nggunakake jangka panjang tanpa bocor


Korea Kidul KACON Pedal Switch

Ningkatake urip layanan lan sensitivitas operasi

Blade Clearance Adjustment

Mekanisme penyesuaian cepet kanggo nyusun sabuk sabuk, gampang dilakoni kanthi tangan, sadhar panyetel stepless saka reresik sabuk



Front Guard mbukak daya mati

Gerbang pengawal ngarep ngarep nggunakake pintu lawang ngeculake daya, nyediakake safety operation


Kualitas Tinggi Alat Alloy Baja

Digawe dening baja alat baja berkualitas tinggi, mesin kasebut bisa nyukupi beban mabuk lan syarat resistansi dhuwur nalika digunakake

Punggung Guard lan Back Sliding Plate

Piring slider mburi lan mburi ril njaga bilateral ngirim sawise nglereni materails kanggo mesin bali kanggo nglindhungi safety saka njupuk wong