QC11Y16 * 2500 tangan shearing hydraulic guillotine shearing machine

Mesin shearing hidraulik sing dioperasikake kanthi manual QC11Y16 * 2500

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Nomer Model: QC11Y-16 * 2500
Tegangan: 220V / 380V
Ukuran (L * W * H): 3250 * 2100 * 2450mm
Bobot: 9200 kg
Sertifikasi: ISO9001, CE
Nama produk: tangan hydraulic shearing machine price QC11Y16 * 2500
Werna: Customizable
Jeneng: tangan hydraulic shearing machine price QC11Y16 * 2500
Mode pamotongan: Hydraulic guillotine Shearing
Bahan pemotongan: Logam / Stainless Steel / Karbon Baja / Aluminium
Sistem kontrol: Estun utawa Cybelec utawa Delam
Motong kekandelan: 0-40mm
Aplikasi: Industrial Metal Cutting
Tipe: Hydraulic guillotine
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Rated daya: 18.5kw
Warranty: 2 Taun

Kinerja lan Karakteristik


Mesin iki kalebu mesin hidrolik generasi kaping sepuluh.

2. Ana piranti backgound ing mesin. Iku adopt sistem NC kanggo drive ngontrol motor kanggo nggayuh posisi fix kanthi otomatis.

3. Nggunakake bloke katutup hydraulic intergrated sing luwih maju kanggo nambah realiableness lan gampang repairness sistem.

4. Sudhut nglereni ora bakal ganti liwat silinder minyak hidrolik.

5. Accumulator wis stabil lan cepet bali stroke

6. Kabeh pisau papat persegi panjang bisa dadi uesd suwene.

7. Papan piring piso bisa disetel dening sistem NC kanthi cepet, kanthi gampang.

8. Adaptor pisau ndhuwur nggunakake struktur miring ing jero. Uga bakal nambah presisi plat kanthi cepet.

9. Material ball rolling material bakal ngurangi kerusakan plate lan resistance gesekan.

10. Mala ngelu bisa disetel kanggo ngurangi deformasi piring.

11. Pandhuan sing digulung didhukung dening telung titik kanggo mbuktekake panemtuning nglereni.

Ora AnaJenengSpesifikasiUnit
1Ketebalan maksimal piring sing bakal dipotong16mm
2Jembar maksimal piring sing bakal dipotong2500mm
3Ambane tenggorokan100mm
4Ngukur stroke maneh1000mm
5Sudhut pemotongan0,5 ~ 3 °
6Jumlah stroke≥8kaping
7Daya motor utama18.5kw
8Dimensi3250*2100*2450mm
9Bobot50000kg

Keuntungan Kompetitif:


1. CE, ISO Certification.
2. Kita bisa nyuplai merek Bambeocnc utawa OEM kanggo klien.
3. Kita bisa nyedhiyakake solusi baris produk miturut syarat klien.
4. Kontrol listrik independen karo PLC lan TPC.
5. Sistem katup Rexroth Hydraulic / Siemens Motor kanggo ngamanake sistem hidrolik ora bocor.
6. Tekanan, stroke, lan wektu tekanan bisa diatur bisa diatur.
7. Kualitas lan kinerja apik karo rega apik.
8. Operasi aman lan stabil.
9. Ndhukung 7 * 24 layanan remot utawa nemokake layanan.
10. Nyedhiyakake layanan pangopènan kabeh urip.