QC11Y-12 × 2500 hydraulic guillotine shearing machine

QC11Y-12x2500 hydraulic guillotine shearing machine

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Nomer Model: QC11Y-12x2500
Tegangan: 220V 380V 415V
Ukuran (L * W * H): 4200x1300x2410
Bobot: 5Ton-20Ton
Sertifikasi: CE
jeneng produksi: rega mesin shearing hydraulic QC11Y-12x2500
werna: adat-digawe
pigura: bakal dilas karo piring baja
ing Nilai longkangan: trep lan cepet.
pager perlindungan: njamin keamanan operasi
kontrol: DRO, NC utawa CNC
Tipe 1: Pangopènan gampang
Tipe 2: kinerja biaya dhuwur
ketik 3: urip layanan dawa
Tipe 4: mesin welding sakabèhé
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Warranty: setahun
Rated Power: 7.5Kw

Gambaran Produk


1.Kualitas mesin shearing QC11Y / K dipisahake lan diobati kanthi pensil panggilingan.

2.It adopts gearing hidraulik lan akumulator energi kanggo bali stroke.

3. Pandhuan gulungan kanthi dhukungan telung titik nggampangake ngapikake kualitas potong.

4. Keseimbangn sing persegi dowo diwenehake karo 4 poin sing bisa digunakke lan nduweni urip sing dawa banget.

5.Pengaturan sudut pisau tunduk karo indikator, cepet lan trep.

6. Piranti alignment balok dikonfigurasi, uga bisa nyetel stroke saka post alat ndhuwur ing mode stepless.

7. Piranti perlindungan safety jenis pager diadopsi dening mesin shearing hydraulic guillotine QC11Y / K.

8. Ukuran ukuran lan wektu ngukur maneh sing kasedhiya ing tampilan digital.

9. Sudut pemotongan bisa diatur.

10.Estim E10 sistem QC11Y ADOPTS.

11. Spesifikasi mesin pemotong lembar OC11K-NC dilengkapi sistem kontrol Estun E200.

12.The spesifikasi mesin pemotong lembar QC11Y-CNC berlaku kanggo piring nglereni amarga adopsi sistem kontrol DELEM DAC310 / DAC360 CNC dening Belanda. Ngukur bali adopts diimpor ball screw lan liner guideway.

Layanan sak Sale


1. We are manned with salesmen and technical professionals to provide information, technical support and the optimal solution with high cost performance.

2. Adhedhasar syarat khusus pelanggan lan wektu timbal, kita bakal nyusun proses operasi sing kaku. Kanthi kerjasama sing cedhak saka Departemen Commodity, Departemen Sales, Departemen Teknis lan Departemen Pengiriman Samudra, kita nyedhiyakake kanggo pas wektune nyediakake pelanggan karo mesin unggul.

3. Umumé, sawetara barang cepet sing bakal dikirim kanthi barang. Tenggat waktu pengiriman gumantung kana urutan spesifik, sing biasane ing 1 nganti 3 sasi.

Sawise Layanan


1. Garansi siji taun disedhiyakake.

2. Pelanggan bisa ngirim foto utawa conto kanggo konfirmasi kita yen bagean sing rusak ing garansi siji tahun. Yen bagean ora rusak dening misoperation, kita bakal reply menyang pelanggan ing 48 jam lan nyedhiyani bagean gratis kanggo panggantos. Liyane, kanggo bagean saka komisi lan ngluwihi babar pisan, kita mung ngisi kanggo biaya dhasar saka bagean.

3. Kita kerep nyusul kondisi layanan produk, lan nganalisis wektu lan nyalin umpan balik. Minangka kanggo perselisihan, kita bakal nemokake tindakan efektif kanggo nggayuh kepuasan.