nc metal hydraulic shearing machine for cutting

nc metal hydraulic shearing machine for cutting

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Nomer Model: QC12K-8X4000
Tegangan: 380V / 3P / 50HZ (miturut voltase lokal)
Ukuran (L * W * H): 4640 * 1700 * 1700mm
Bobot: 9500 KG
Sertifikasi: CE, ISO, SGS
Tebakan Motong: 8 mm
Cutting Length: 4000 mm
Cutting Angle: 1 ° 30
Kekuatan Bahan (KN / CM): ≤450
Ganti Range Gauge: 800 mm
Sistem NC pilihan: Estun utawa Delem utawa Cybelec
Pengalaman Ekspor: 12 Taun
Pabrik utawa Company Trading: AccurL minangka pabrik
CNC System: Delem DAC-310
QC12Y-8X4000: Mesin Shearing Guillotine
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Rated daya: 11KW
Warranty: Rong taun sawise layang, nyedhiyakake layanan teknis kabeh wektu urip

Fitur Mesin Struktur:


1. Totally European design, streamlined looking

2. Ngilangake bagian-bagian kaku saka bagian gandheng kanthi tempering, stabilitas sing apik

3. Copot karat karo pasir-dilebur lan dilapisi karo cat anti karat

4. Bingkai, permukaan papan pasang lan bolongan sambungan bakal dimodelake sawise proses welding, nganti 60 'ing siji pass.

5. Rancangan bingkai mesin yaiku bagean kritis saka mesin apa wae sing nduweni kemampuan kanggo ngasilake bagian sing akurat kanggo wektu sing suwe.

Hydraulic System -Bosch-Rexroth, Saksa


1. Ngadopsi sistem kontrol hidrolik terpadu, luwih dipercaya lan gampang kanggo perawatan. Sistem hidrolik saka Bosch -Rexroth, Jerman.

2. Kabeh pipa, flange lan gabungan karo bukti getaran lan bukti bocor lan setelan.

3. Kabeh segel ing silinder yaiku PARKER saka Amerika Serikat, merek paling misuwur, kualitas apik lan kinerja dhuwur.

4. Proteksi overflow ditrapake kanggo sistem hidrolik, sing bisa njamin ora kebocoran, lan level minyak bisa dibaca utawa katon langsung.
5. Sistem hidrolik digawe miturut peraturan saiki (Petunjuk 98/37 EC).

Sistem Listrik-Schneider, Prancis


1. Kabinet Elektrik miturut standar IP65, Listrik miturut Standar CE internasional, aman lan dipercaya, kemampuan anti gangguan sing kuat.

2. Pager pelindung lan interlock safety kanggo njamin keamanan operasi. Nduwe swap pedal sing bisa dipindhah, gampang operate.

3. Sisir ngarep Covers karo switch safety, Back guards safety guard (Kategori-4), pedal kaki sing sesuai karo peraturan CE.

Blade Nyetel lan Cutting Precision


1. Ngadopsi handwheel kanthi cepet lan kanthi nyetujoni reresik sabuk, Geser ing bagean, ngiras garis-garis.

2. Sabuk monoblock persegi panjang sing nduweni umur panjang kanthi 4 ujung motif, kualitas tinggi D2 berkualitas tinggi.

3. Sudut shearing punika Variabel, sing bisa ngurangi deformasi shearing sheet sheet lan bisa nyukur sheet logam sing luwih kenthel.

4. Sistem nggunakake akumulator hidrolik tipe-kandung kemih minangka energi tambahan, nresep kejut tekanan, mesin mlaku alon-alon, kurang swara.

CNC X- Back Gauge


1. Reresik gauge gajah X dikontrol dening E21 yang njamin akurasi pemotongan yang lebih tinggi, Backgauge dengan sekrup bola opsional dan garis panduan ril, stroke maksimum backgauge bisa nyadari 800mm.

2. Opsional: Holland Delem DAC350, DAC360, DAC310 utawa Estun E200 cnc controller kanthi otomatis ngontrol backgat, stroke nglereni, nglereni amba lan celah blades bebarengan nomer workpieces kanthi kanthi.

Layanan Kita


1. Kita nyedhiyakake layanan sawise-sales berorientasi kalebu insinyur oversea trainning kasedhiya lan uga internasional dealer pusat kanggo pedoman sembarang darurat.Kita wis ndadekake jaringan ing saindhenging donya kanggo njamin respon pas wektune kanggo sembarang dikarepake manawa sampeyan ana ngendi sampeyan.

2. We welcome engineers from side to learn the technical design and maintenance normal here, this will help easy in understanding and helpful if you need to be our dealer.

3. Nanging, aja padha sumelang, kita duwe CD / Manual perusahaan dhewe kanggo nuduhake sampeyan bebarengan karo mesin. Mulane sampeyan bisa sinau saka dokumentasi sing ana kanggo ngeningake kawruh lan pangerten.

4. Buktine ana cara liyane yaiku liwat internet video face to face kanggo pengajaran mesin, amerga perkembangan internet, donya wis dadi luwih cilik lan sampeyan bisa ngontak kanthi gampang yen ana bantuan.

5. Liwat kabeh cara, kita bakal njamin kualitas layanan lan mesthine sampeyan bakal bisa mbantu kapan wae.