NC hidraulik sheet iron shearing plate shearing

NC hidraulik sheet iron shearing plate shearing

Rincian cepet


Maks. Cutting Width (mm): 3200
Maks. Tebakan Motong (mm): 6
Kawontenan: Anyar
Tegangan: 220v / 380v / 480v
Ukuran (L * W * H): 3900 * 1650 * 1800
Bobot: 6200KG
Sertifikasi: ISO, CE
Warranty: 1 Taun
Taun: 2019
Sawise-sales Service Provided: Sparepart gratis, Support online, Support technical video
Daya (kW): 7.5
Jeneng: plate shearing machine
Tipe: Swing Beam Shear
Mode pamotongan: hidrolik
Sistem kontrol: Estun E21S NC Control
Aplikasi: Industri Sheet Metal
Bahan pemotongan: Metal .alloy Metal .aluminum
Werna: Disesuaikan

Data Teknis


ModelQC12K-6 * 3200
Motong kekandelan6mm
nglereni dawa3200mm
sudut pamotongan 1,5 °
Ambane tenggorokan100mm
Range ngukur20-600mm
Wektu lelungan15 siklus / menit
Daya7.5kw
Ukuran (L * W * H)3900 * 1650 * 1800mm
Bobot6200kg
Pompa minyak16MCY-14

Fitur mesin:


1) Mesin ngerjain ayunan sing didorong hidrolik, struktur sing dilas plate baja, lan silinder pullback berbasis accumlator kanthi operasi mantap lan dipercaya.

2) Kontrol tanpa langkah kanggo stroke; celah ing antarane agul-agul lan agul-agul wis diatur kanthi manual kanthi nangani seragam; pager perlindungan lan interlok listrik kanggo njamin keamanan operasi.

3) Sistem kontrol daur ulang sing isiné sistem CNC lan posisi coder nduweni fitur kecepatan respon cepet, presisi tinggi, lan stablity luar biasa lan bisa njamin akurasi perpindahan backgauge. Luwih liwat sistem CNC nduweni fungsi aksesori kompensasi lan pamriksan otomatis.

4) Struktur sing dilapisi plat lembaran diadopsi kanthi transmisi hidrolik lan akumulator bali sing gampang
operasi kinerja sing dipercaya lan katon apik karo sistem tampilan digital.

5) Indikator dening indikator diwenehake kanggo penyesuaian saka clearance blade. Kanggo saran lan pituduh kanggo penyesuaian.

6) Piranti alignment karo piranti pencahayaan lan kontrol kanggo stroke shearing sing disetel kanthi panyesuaian sing praktis lan cepet.

7) Rolling ball support material sing diwenehake kanggo ngurangi buntut iwak karo bar lembaran lan kanggo ngurangi resistance gesekan.

8) Alat mesin diwenehake karo fungsi watesan layar cilik sing diwenehake uga minangka pituduh dalan siji
reresik posisi lan counting otomatis kanggo shearing.

9) Sistem stopper mburi dilengkapi karo sistem tampilan coder lan sistem digital supaya posisi rear stooper yaiku
ditampilake kanthi luwih akurat. saéngga kanggo mangsa nambah presisi shearing saka mesin iki.

Layanan Kita


1. Layanan sawise-sales berorientasi kita kalebu trainings engineers oversea sing kasedhiya.

2. We welcome engineers from side to learn the technical design and maintenance normal here, this will help easy in understanding and helpful if you need to be our dealer.

3. kita duwe CD / Manual perusahaan dhewe kanggo nuduhake sampeyan bebarengan karo machine.So sampeyan bisa sinau iki saka docs sing ana kanggo deepen kawruh lan pangerten.

4. Liwat kabeh cara, kita bakal njamin kualitas layanan lan mesthine sampeyan bakal bisa mbantu kapan wae.