alat bantu kerja logam baja lembaran cnc hydraulic shearing machine

alat bantu kerja logam baja lembaran cnc hydraulic shearing machine
Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Nomer model: QC12K hydraulic shearing cutting machine
Tegangan: 380V / 50HZ (Saben customer dijaluk)
Rated Power: 7.5W
Ukuran (L * W * H): 3860x1700x1700
Bobot: 7200KG
Sertifikasi: CE utawa ISO, ISO9001: 2000
Servo Motor: siemens motor
Werna: Minangka saben customer dijaluk
Elektron: Schneider
Daya: 7.5kw
Controller: ESTUN E21S
Model Numbe: QC12K hydraulic shearing cutting machine
Garansi: rong taun sawisé pengiriman, nyedhiyani layanan teknis kabeh wektu urip, 2 taun
sistem hidrolik: katup BOSCH Jerman
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah

Spesifikasi:


Mesin iki dilengkapi karo mesin CNC khusus kanggo mesin shearing.

Posisi stopper mburi ditampilake kanthi cara nyata.

Fungsi pemrograman Muti-step kasedhiya lan stopper mburi bisa kanggo operasi otomatis lan posisi sing terus-terusan, kanggo nggayuh pengaturan qutomatis kanggo posisi stopper mburi

Fungsi iki diwenehake kanggo nggoleki, kanggo ngapikake angka shearing kanthi cara nyata, bisa kanggo memori kegagalan daya posisi o stopper mburi, prosedur, lan paramèter.

Backgauge kanthi pandhuan wesi tlep lan pandhuan liner, kanggo njamin tliti posisi, supaya ngasilake proses presisi sing luwih dhuwur.

Karakter saka Controller E21 China


Kontrol backgauge, kontrol kanggo kontrol AC umum, mesin frekuensi.

Posisi cerdas, output digital digitable programmable.

Stock counter, memori program nganti 40 program, nganti 25 program stepper.

Posisi sisi, fungsi mundur.

Siji kunci cadangan, mulihake parameter.

transmisi mm / inci, transmisi Tionghoa / Inggris, lintasan LCD.

Sistem listrik lan interlock safety


Komponen listrik sing diimpor utawa saka Ventuer gabungan Sino-manca, miturut standar internasional, safety sing aman, umur panjang, kemampuan anti-interfensi apik, unit radiasi dipasang ing kabinet listrik.

Pager pelindung lan interlock safety kanggo njamin keamanan operasi. Nduwe swap pedal sing bisa dipindhah, gampang operate.

Mesin dening sertifikasi CE Eropa lan sertifikasi sistem kualitas ISO.

Container Inspection


Kontainer kudu bebas saka bolongan, ventilasi tertutup, segel lawang sing apik kanggo njaga kelembapan.

Container Bracing: QC12K cnc hydraulic shearing machine bakal diunduh nganggo kabel utawa webbing kanggo njamin supaya sacara merata ing wadah.

Yen kayu digunakake, kudu diobati panas lan kudu netepi peraturan US.

Container Packaging: Wrapped in plastic to protect from getting wet.

Layanan Kita


• Layanan Teknis
Techinician kita kasedhiya kanggo menehi pitulung technical utawa nawakake latihan babagan carane nggunakake mesin kita. Uga, sampeyan uga bisa ngirim teknisi menyang perusahaan kanggo mangerteni carane operate mesin.

• Quality Guarantee
Kita nyedhiyani garansi 2 taun. Kita mlebu persetujuan karo data teknis sing rinci.

• Long term cooperation
Yen kita tetep kerja jangka panjang, bakal ana maneh diskonto.

• Pemecahan masalah
Kita bakal menehi solusi ing sedina.
Kita bakal ngatasi rekaman ing rong dina.