manual CNC hydraulic sheet metal shearing machine price

manual CNC hydraulic sheet metal shearing machine price

Rincian cepet


  • Kawontenan: Anyar
  • Nomer Model: QC12Y-6 * 3200
  • Tegangan: 380v 50hz
  • Ukuran (L * W * H): 3900 * 1650 * 1620mm
  • Bobot: 1500kg
  • Sertifikasi: CE
  • Tipe mesin: shear beam hidrolik
  • Genggeman Kekandelan: 8 mm
  • Wilayah pemotongan: 8 * 3200mm
  • Aplikasi: potong logam, baja, ss, wesi
  • Stroke: 14 (min-1)
  • Kekuatan plate: kurang 450 N / mm * mm
  • Produk: manual shearing metal shearing machine
  • Lebar panyaring: 3000mm
  • Backgauge Range: 20-500mm
  • Otomatis utawa manual: otomatis
  • Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
  • Warranty: 1 taun
  • Rated Daya: 7.5kw

Gambaran Produk


Mesin shearing mesin lembaran hidrolik utamané digunakake kanggo nglerut pinggiran lurus kabeh ukuran piring logam. Digunakake sacara wiyar ing manéka sektor industri, kayata rolling, mobil, pesawat, kapal, traktor, jembatan, alat listrik, instrumen, boiler lan liya-liyane.

Karakteristik:


  • Bingkai welding baja, lengkap lan rigiditas.
  • Hydraulic driving system, safety and reliable operation, and fine fine.
  • Cepet lan fleksibel nyetel piranti, presisi shearing dhuwur.
  • Pager pangreksan safety.
  • Piranti tampilan digital sing nampilake dawa lan abot.
  • Piranti calibrating karo lampu kanggo ngukur lan ngaringake.
  • Ing basis plate shearing machine hydraulic QC12YQ shearing machine, mesin shearing plate kontrol digital dilengkapi sistem kontrol digital, sing luwih cepet ningkatake kecepatan panggunaan lan presisi lan ndamel panampilan mesin shearing plate apik.

Diagram:


Diagram

Kinerja:


  • 1, nganggo transmisi hidrolik, aliran distribusi overflow, silinder bali, welding baja berkualitas tinggi, kinerja sing dipercaya;
  • 2, mesin sing bisa dipigunakaké kanggo ngethok lempitan, penampilan sing éndah, operasi, ngliputi area sing cilik, kurang investasi;
  • 3, lenga silinder ganda, 6 tekanan silinder, kestabilan ingkang sae, staf mboten perlu migunakaken piranti perlindungan pribadi;
  • 4, nggunakake pedoman geser presisi, kanggo ngilangi sawetara celah kasebut, kualitas geser dhuwur, bisa dadi gandar listrik maneh, ngukur kanthi manual, karya kanthi cepet lan akurat, trep;
  • 5, digunakake kanggo pangayoman lingkungan, peralatan pangolahan baja, manufaktur motorik becik.

Rincian Gambar


hidrolik sheet metal shearing machines dilengkapi sistem CNC

sistem hidrolik terpadu sing canggih, ngurangi instalasi pipa, kanggo njamin keandalan lan kaamanan dhuwur saka operasi alat mesin kasebut

manual CNC hydraulic sheet metal shearing machine price


Listrik Listrik PLC wiring diagram


Listrik Listrik PLC wiring diagram


sistem kontrol hidrolik


sistem kontrol hidrolik

Gap nyetel piranti


Gap nyetel piranti

Pengaturan bilah gap cepet lan trep, mesin dilengkapi bahan ngarep lan ndhukung. Backgauge nganggo transmisi mekanik, nyetel kacepetan lan dipercaya.



Tekan diagram piranti

Tekan diagram piranti