lembaran shearing hydraulic shearing machine QC12Y-6 × 2500

lembaran shearing hydraulic shearing machine QC12Y-6 × 2500

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Tegangan: 380V
Ukuran (L * W * H): 3840x1650x1750mm
Bobot: 6,600KG
Sertifikasi: CE
Warranty: 2 taun
jeneng: mesin cukur
Fuction: Dipotong logam
daya listrik: 380 V utawa dening tuntutan customer
werna: werna abu-abu lan ireng, utawa dening tuntutan customer
teori: hidrolika
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Rated Power: 7.5KW

Gambaran


Kabeh struktur sing dilasake baja, getar perawatan tuwa kanggo ngilangi stres internal, kanthi rigiditas lan stabilitas sing apik.

Sistem transmisi hidrolik terpadu, kanthi keberhasilan sing apik.

Triple support rolling guide rail kanggo ngilangi kesenjangan dukungan lan ningkatake kualitas shearing.

Mechanical back gauge with manual fine tuning, and digital indication (utawa kanggo sistem CNC pilihan liyane, sistem CNC lan lokasi encoder sistem kendali tertutup loop, kecepatan tinggi, akurasi tinggi, stabilitas yang baik, bisa dipastikan persis pengukur kembali setelah presisi saka pamindahan ukuran, lan sistem kontrol numerik nduweni fungsi kompensasi presisi deteksi otomatis lan fungsi tambahan).

Pembesaran ing antarane shearing blades sing disetel kanthi roda tangan utawa otomatis dadi cepet, akurat lan trep. Rectangular blades karo papat edhisi sudhut kanggo prolong gesang gesang, nyetel shearing nyetel kanggo nyuda deformation sheet.

Pinggir blade ndhuwur nduweni struktur mlebu kanggo nyepetake feed materi lan uga ningkatake akurasi potongan kerja.

Fungsi ngaringake ing bagean-bagean, fungsi ngayunake karo cahya.

Opsional: piranti nyekeli mburi materi (utawa kanggo pilihan liyane)

Komponen lan bagean:


Sistem hidrolik: Omega (USA);
Pump: Gear pump;
Listrik: Jerman Te / Omron;
O-rings: Japanese NOK;
Sekrup bola: TAIWAN HIWIN;
Garis pandhuan garis: TAIWAN HIWIN;
Ngalih kaki: Karcon (Korea Selatan)
Controller NC: Elgo P9521 (Jerman)

Peralatan standar:


Pinggir ndhuwur 1set ndhuwur (loro sisi bisa digunakake)
1 sétange bilah ngisor (papat sisi bisa digunakaké)
Prajurit ndhukung ngarep 3
Tombol stop kontak darurat;
Mbalik, lan pager penahan ngarep;
Shadow line lighting
Nglindhungi kaki safety
Yayasan bolt 1set
Manuals lan diagram 1book