Bram tekan hydraulic torsion, mesin logam bening lembaran

Bram tekan hydraulic torsion, mesin logam bening lembaran

Discription Utama


Bambeocnc wis ana ing industri mesin kanggo babagan 10 taun, kita gawé lan ngedol kabeh jinis NC / CNC penet rem, 3 utawa 4 roller rolling machine, mesin shearing kualitas dhuwur kalebu swiwi beam lan macem-macem pangkat guillotine shears, penet hidrolik, Mesin lathe , mesin penggilingan dll. Kabeh mesin ana ing sertifikasi CE lan dialami ing pasar Eropa kayata Inggris, Belgia, Rumania, Hongaria, Kroasia lan uga kabeh negara liyane ing donya.

Kita ngasilake sekitar 40 set mesin press brake saben wulan. Ing volume produksi gedhe iki, saengga bisa dadi rega efektif ing tingkat biaya pabrik. Kita kalebu ing prinsip fleksibel financial kanggo kolaborasi karo partner kita kanggo biaya pemulihan luwih apik sawise investasi.

Kita uga nyedhiyakake layanan sawise-jual klien kanthi engineer yen kasedhiya. Ing kasus apa wae, aksi kita cepet nanggepi, langsung tumindak ing konsultasi utawa pituduh situs.

WC67Y mesin (utawa ing koran) iki minangka sinkronisasi tegangan torsion NC / CNC tekan, kompak ing struktur, gampang ing operasi pengaturan, stabil ing panggunaan lan sinkronisasi presisi dhuwur.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Bahan / Logam Diproses: Karbon Baja
Daya: Hidrolik
Otomasi: Otomatis
Tambahan Layanan: mlengkung
Sertifikasi: ISO 9001: 2000
Tipe Mesin: Pencet Brake
Bahan mentah: Sheet / Rolling Plate
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah

Karakter utama


  • 1. Kabeh awak mesin dilebur perakitan dening kualitas apik steels saka CHINA BAO STEEL ENTERPRISE. Sawise prosedur las, awak mesin bakal digulung kanggo njamin keseimbangan lan presisi.
  • 2. Blok mekanik ing jero silinder supaya stroke beam metu saka ngukur.
  • 3. Penyesuaian imbalan kanggo sinkronisasi rong silinder bisa njaga posisi tingkat.
  • 4. Mesin iki wis nggunakake sistem CNC ESTUN E21, back-gauge bisa dadi posisi kanthi akurat. Precision ± 0.1mm yen trafo frekuensi digunakake.
  • 5. Kabeh unsur elektronik yaiku saka mesin SIMENS standar Eropa, SCHNEIDER. kanthi stabilitas dhuwur
  • 6. European standard dies / punch design available. Biasane, kita nggunakake desain papat V standar kanggo kabeh mati lan standar pukulan sing bisa kanggo desain plate ketebalan sing beda karo V sing bisa diganti ing telung papan. Kanggo klien Eropa, kita bisa nggawé desain single v lan punch pisau cukur kanthi nutcrengan kacang. Kabeh punch lan mati nggunakake kualitas apik T8A karo hardened squnch
  • 7. Desain keamanan manungsa humanistik ing kabeh rincian lan uga rincian ilmiah liwat standar bambeocnc.
  • 8. Nggawe panjang meja kerja lan kacepetan sing digunakake kanggo balok miturut tuntutan produksi klien.

Komponen standar


  • 1. Esuntun e21 cnc system
  • 2. Unsur elektronik Siemens utawa schneider
  • 3. Segel parkir segel
  • 4. Jerman sistem hidrolik rexorth
  • 5. China yongshun pump gear high quality
  • 6. Motor motor motor utawa motor saka wetan timur (amarga motor siemen sing digawe ing china wis suwe banget wektu pengiriman, yen tegangan khusus, kita ora bakal nggunakake siemen manawa klien bisa nampa wektu pangiriman dawa kanggo mesin uga. pengiriman wis 30 dina kanggo motor. Kita uga nggunakake akeh motor jenenge china adoh wétan, kualitas wis ditemtokake karo sawetara taun digunakake.)
  • 7. Silinder jianhu China nduweni treatmetn kromat
  • 8. Punch lan mati: t8a
  • 9. Bagian punch lan mati avaialabe yen klien butuh slip punch slip cilik
  • 10. Back-gauge: paduan standar kualitas tinggi
  • 11. Pipa: pipa fosforilasi anti karat sing ana ing njero lan njaba anti karat
  • 12. Konektor pipa: Konektor kualitas tinggi saka perusahaan shanghai kanthi segel kualiteter dhuwur kanggo nyegah kebocoran minyak hidraulik.
  • 13. Pintu mburi kanthi fungsi mbukak daya lawang kanggo keamanan
  • 14. Loro-lorone mlebu lan ana tank minyak hidrolik, penyaring dilengkapi.
  • 15. Mekanikal punch release clamp

Opsional opsional


  • 1. Bagian punch lan mati-monggo nyedhiyani manawi ukuran kasebut yen perlu
  • 2. Trafo frekuensi --- rega usd
  • 3. Fast dirilis penjepit --- usd600 / set machine
  • 4. Ball screw backgauge fingers --- usd250 / set machine

Estun e21 brift introduksi


  • 1. Estun e21 yaiku sistem kontrol otomatis sing dirancang kanggo ngganti estron e200 kanthi rega murah.
  • 2. Estun digabungake karo perusahaan delem lan china estun
  • 3. Estun kontrol kontrol sumbu x digunakake kanthi posisi kanthi akurat
  • 4. Estun e21 bakal luwih apik ngiringi trafo frekuensi. Trafo frekuensi ora komponen standar, opsional.
  • 5. Bisa program lunak kanggo panggunaan mangsa lan duwe memori
  • 6. Bisa nyetel langkah-langkah beda ing siji program.
  • 7. Timer bisa ngontrol wektu mlengkung
  • 8. Ngontrol x / y rong sumbu
  • 9. Manual operasi kasedhiya
  • 10. Instal piranti manual kasedhiya