Tabel sliding steel hydraulic plate ngasilake guillotine cutting machine

Tabel sliding steel hydraulic plate ngasilake guillotine cutting machine

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Nomer Model: QC12Y-20x2500
Tegangan: 380V / 60HZ utawa 220V / 60HZ
Ukuran (L * W * H): 3200x2300x2200mm
Bobot: 13000Kgs
Sertifikasi: CE, UL, lan ISO
model: QC12Y-20x2500
Baja ringan (450Mpa): 20mm
Maks. Cutting Length: 2500mm
Kekuatan sheared plate: 450 N / mm2
CNC Blade Clearance Adjustment: 0.5-2 ° 10
Stroke Per Minute: ≥25 hits / min
Backgauge Range: 750mm
Jumlah pendukung ngarep: 1000mm
Jumlah klem: 13 Pcs
Motor utama: 22KW
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Rated Daya: 22KW
Warranty: Rong taun gratis ditrapake sajrone instalasi sing tepat sawise instalasi,

Fitur Mesin Struktur:


1. Totally European design, streamlined looking

2. Ngilangake bagian-bagian kaku saka bagian gandheng kanthi tempering, stabilitas sing apik

3. Copot karat karo pasir-dilebur lan dilapisi karo cat anti karat

4. Bingkai, permukaan papan pasang lan bolongan sambungan bakal dimodelake sawise proses welding, nganti 60 'ing siji pass.

5. Rancangan bingkai mesin yaiku bagean kritis saka mesin apa wae sing nduweni kemampuan kanggo ngasilake bagian sing akurat kanggo wektu sing suwe.

Fitur Pencetusan Bambeocnc


1. Mesin bisa diprogram kanthi gampang kanthi nggunakake program dialog ing unit kontrol CybTouch 6 CNC. Nalika jinis, ketebalan lan dawa lembaran kasebut mlebu ing kontroler, mesin ngitung lan nyetel pangaturan kesenjangan bilah, jarak backgauge, panjang dawa lan nyorotake sudut kanthi otomatis. Saben pangukuran amba rampung kanthi otomatis miturut kekandelan lembaran, saéngga nalika nglereni sheet tipis, stroke paling cendhak digunakake.

2. Sistem migunakake accumulator hidrolik tipe-kandung kemih minangka energi tambahan, nresek kejut tekanan, mesin mlaku alon-alon,

3. Nyetel celah pisang kanggo potong sing apik, kothak, tanpa bolongan lan kanggo tambah geser pisau jurang agul-agul kudu disetel supaya cocog karo ketebalan wilah. .

4. Proses pemotongan logam lembaran kanggo nyambut gawe bisu (63dB). Kesesuaian lengkap karo EC Machinery Directive for safety lan NR-12, NR-13.

5. Nyedhiyakake celah kontrol bilah CNC + sudut potong + panjang motong + backgauge koreksi.

6. Sistem hidrolik saka Bosch, Jerman, kanthi kendali servo kontrol-proporsional listrik-hidrolik lengkap dening Bosch-Rexroth saka Jerman.

8. Kabeh pipa, flange lan gabungan karo bukti getaran lan bukti bocor lan setelan.

9. Machining ditindakake ing pusat mesin Pentahedron modern lan mesin CNC boring & milling kanggo njamin presisi maksimal.

Sistem listrik lan interlock safety


1. Komponen listrik diimpor utawa saka Venture gabungan Sino-asing, miturut standar internasional, safety sing aman, umur panjang, kemampuan anti-gangguan sing apik, unit radiasi dipasang ing kabinet listrik.

2. Pager pelindung lan interlock safety kanggo njamin keamanan operasi. Nduwe swap pedal sing bisa dipindhah, gampang operate.

3. Mesin sertifikasi Uni Eropa CE lan sertifikasi sistem kualitas ISO

CNC Back gauge (X -axis):


1. Ekspansi gauge X sumbu bali dikontrol dening CybTouch 6 sing njamin akurasi nglereni sing luwih dhuwur, Backgauge kanthi sekrup bola opsional lan garis guide ril, maksimum stroke backgauge bisa nyadari 500mm.

2. Backgauge bar sing swings karo beam ndhuwur kanggo nyegah materi saka jamming Kuat silinder tahan kanggo supaya sheet ngusapake sak nglereni

Luwih apik Cutting


• Kalkulasi kanthi otomatis kation shear material kualifikasi.

• Urutan lan program pemotongan gedhe bisa dirembug.