hidrolik NC pendulum plating shearing machine supplier

hidrolik NC pendulum plating shearing machine supplier

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Nomer Model: QC12K-6x2500
Tegangan: 380V / 220V / 400V
Rated Daya: 7.5kw
Ukuran (L * W * H): 3040 * 1610 * 1620mm
Bobot: 5000KG
Sertifikasi: CE ISO
Daya: Hidrolik
Sistem kontrol: Estun E21s NC Control
Motor utama: Siemens Jerman
Pump: Sunny USA
Katup hidrida: Rexroth Jerman
Electrics: Schneider France
Seal ring: Nok Japan
Konektor pipa: EMB Jerman
Footswitch: Karcon Korea Selatan
Sekrup bola: Hiwin Taiwan
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Garansi: 3 Taun

Fitur utama


  • Struktur baja sing dikepang kanthi lengkap, kanthi rigiditas lan stabilitas sing apik;
  • Nulung alas pedal ing meja kerja cocok kanggo panyimpenan mikro;
  • Werna dhukungan diwenehake ing operasi meja kerja sing gampang kanggo nggulung piring;
  • Kasedhiya fungsi ngétung kanggo nyuda kanggo ngilangi cacahing artefak;
  • Sistem integrasi hidrolik maju wis dipigunakaké lan sambungan pipa diminimalaké kanggo njamin keandalan sistem
    lan safety;
  • Gelombang internasional standar lan saklar;
  • Lengan ngarep karo penguasa tetep ing meja kerja;
  • Blades gap panyesuaian kanthi roda tangan;
  • Menekan bali, ngurangi kacepetan kanthi pindah;
  • Bisa nganggo jinis kontroler NC: Estun E21S / E200S, Delem DAC310, DAC360, Mung HT071, Elgo P40 dll.

Rincian



Worktable

Bola kerja sing dipasangake balok kanggo gampang transfer lembaran logam.
Front ndhukung kanthi ngukur pangukur.


Standar controller NC

E21s saka Estun China (Iku agen tunggal perusahaan Holland ing China)



Piring sliding bali

Dilengkapi maneh sliding plate kanggo transfer sheet metal sawise cutted.





Motor utama, pompa lan tutup

Siemens motor utama motor Jerman.
Pompa panas saka Amerika Serikat.
Cat Jerman Rexroth.


Listrik

Schneider electrics Franch brand.
Inverter Jracorive merek Shanghai, China



Ngukur bali

Dilengkapi sekrup bola lan sabuk sinkron kanggo akurasi posisi dhuwur.


Ngukur bali

Pengontrol opsional



E21S (standar) Estun

  • 160x160 tampilan LCD
  • Kontrol backgauge
  • Kontrol kanggo motor AC umum
  • Frequency inverter
  • Posisi cerdas
  • Simpenan counter
  • Memori program nganti 40 Program, nganti 25
  • Langkah saben program
  • Posisi sisih siji
  • Retract fungsi
  • Siji cadangan / pemulihan kunci Parameters
  • mm / inch
  • Cina / Inggris


E200-S Estun

  • Warna LCD
  • Kontrol backgauge
  • Sistem servo kontrol bus
  • Posisi cerdas
  • Simpenan counter
  • Memori program nganti 40 program, nganti 25steps saben program
  • Posisi sisih siji
  • Retract fungsi
  • Siji kunci cadangan / pemulihan parameter
  • mm / inch
  • Cina / Inggris



E210 Estun

  • Memori program nganti 100 program, 25 langkah saben program
  • Sistem servo kontrol bus
  • Backgauge, sudut pamotongan lan kontrol gap pemotongan,
  • Watesan stroke dawa
  • Kontrol logika gerakan mesin
  • Program posisi relatif
  • Stock counter, siji posisi posisi
  • Fungsi mundur,
  • Konfigurasi I / O fleksibel
  • mm / inch
  • Cina / Inggris


Elgo P40 saka Jerman

  • Tampilan LCD
  • Penanganan sederhana
  • Memori program
  • Digital outputs
  • Analog output
  • Single utawa Two Axis-Controller
  • Analog utawa output digital kanggo operasi kecepatan 1 - 3 16 programmable digital in- / outputs (opsional 8 digital in- / outputs)
  • Memori program nganti 1000 set



Delem DAC310 saka Holland

  • Teknologi Kontrol Servo
  • Padhang tampilan LCD, 128X64 piksel
  • Gagal mundur, Gap utawa kontrol Angle
  • Watesan stroke dawa
  • Visualisasi posisi aktual dan diprogram


Mung HT071 saka Italia

  • 99 program, 20 langkah kanggo saben program
  • Counter potongan kerja
  • Tampilan wektu
  • Inch / Metric