hidrolik laras pemotongan sudut sudut mesin pemukul mesin

Mesin pemotong sudut hidrolik adjustable sudut mesin

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Tegangan: 380
Rated Daya: 4kw
Ukuran (L * W * H): 950x920x1250mm
Bobot: 1000kg, 1000kg
Warranty: setahun
Nama produk: Mesin hidraulik mesin sing bisa diandelake
Ukuran (LxWxH): 950x920x1250mm
Sudut pamotongan: 30 ° -140 °
Ukuran pamotongan: 220mm
Ukuran tebal: 6mm
Stroke: 24pcs / min
Ukuran meja kerja: 950x850mm
Dhuwur meja kerja: 950mm
kapasitas tangki bahan bakar: 30L
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah

Gambaran produk


Mesin iki, minangka alat pangreksan kurva dhuwur kanggo logam lembaran, akeh digunakake kanggo manufaktur mekanisme, pabrik kabin, kendaraan, peralatan rumah tangga, industri cahya lan liya-liyane.

Mesin iki digunakake kanggo nglereni plate baja entheng (Max 6mm, panjang sudut max ≤220mm, sudut notching 30 ° ~ 140 ° lan kekuatan tarik ≤450 N / mm2). Kekandelan motong kudu diganti miturut intensitas potongan kerja. Mesin iki ora bisa digunakake karo tekanan maksimal sistem hidrolik sing ngluwihi 20Pa nalika nangani plat kanthi intensitas dhuwur.

Mesin iki nganggo struktur welding, drive hidrolik kanthi kerja stabil, rigiditas sing apik lan tahan getaran.

Mesin iki nduweni kecepatan cepet sing cepet, dimensi cilik nanging struktur kompak, operasi gampang, fungsi tunggal lan jembatan, lan stroke die frame ndhuwur bisa diatur kanggo nambah efisiensi ricih. Adjuster reresik bisa nyetel reresik miturut ketebalan plat kanggo ngirit wektu lan nambah kualitas notching. Ana piranti aman sing wis ditetepake. Komponen sistem hidrolik lan listrik yaiku merek terkenal saka domestik utawa manca kanthi kapercayan sing dhuwur lan rentang urip.

GambaranNilai
Sudut shearing bisa laras30 ° ~ 140 °
Dawane bilah220 mm
Kekandelan pangasah max (σb = 450MPa)6 mm
Max notching length220 mm
Stroke (nalika max shearing)24 spm
Ukuran meja kerja950 × 850 mm
Dhuwur meja kerja950 mm
Utama motorModelY112M-4-B5
Daya4kw
Kacepetan1440 r / min
kapasitas tangki bahan bakar30 L
Max tekanan mesin sistem hidrolik18 MPa
Ukuran (L × W × H)950x920x1250 mm
Bobot1000 kg