mesin shearing mesin baja dhuwur kecepatan tinggi

mesin shearing mesin baja dhuwur kecepatan tinggi

Kacepetan lembaran baja hydraulic kecepatan tinggi dirancang kanggo para pelanggan sing ngupayakake efisiensi dhuwur lan produktivitas gedhe. Piring shearing machine kanthi kecepatan dhuwur QC11YK yaiku versi kacepetan QC11Y NC shear guillotine. Kacepetan potong luwih cepet kaping pindho tinimbang mesin shearing normal, sing ningkatake efisiensi kerja. Sajrone proses pemotongan kacepetan dhuwur, bingkai mesin iki kurang deformasi, sing ningkatake presisi shearing miturut.

Kacepetan sheet hidrolik kecepatan tinggi QC11YK


Rincian kacepetan piring kacepetan dhuwur

mesin hidrolik dhuwur kecepatan guillotine shearing machine nyuda pinggiran impaction bilah lan wektu abrasion dening nglereni kacepetan dhuwur, sing nambah gesang karya gesang sesuai.

Plate shearing machine

sistem pendinginan hidrolik njamin kerja sithik, sing bisa digunakake kanggo 24 jam terus-terusan.

komponen kecepatan nyukur lembaran hidrolik baja dhuwur


  • Nyetas lan persis bilah pelepasan setelan karo genggaman siji ing pigura sisih
  • Fitur retraction Backgauge
  • Pencahayaan garis garis dan kawat untuk pemotongan garis bayangan
  • Nyetel cepet motong, Proteksi overload hidrolik lan listrik

  • Pinggiran infill bed kanthi transfer bal, Inverter delta kanthi sekrup bola lan rod polesan kanthi akurasi 0,01 mm, -Backgauge penyesuaian miturut celah ageman
  • Multi-edge pisau kanggo motong aluminium, baja karbon, lan stainless steel
  • Lengen sikil lan lengen dhukungan ngarep
  • Counter stroke


Plate Cut Efficiently

Kanthi deveopment saka logamforming indursty, effciency lan produktivitas dadi daya saing kuat saka kabeh logam sing gegandhengan pabrik mbentuk. Carane ngolah luwih akeh produk kanthi nggunakake wektu sing padha dadi kebutuhan pangguna akhir mesin mesin. Plot High Speed QC11YK Goncosan Guillotine minangka révolusi kanggo njaga request kecepatan. QC11YK karo Shearing Speed (20-60 kali / menit) luwih cepet tinimbang kacepetan mesin shearing mesin shearing (10-20 kali / menit).


Plate Cut Efficiently


Hydraulic System

Hydraulic System

Sistem hidrolik nggunakake unit katup hidrolik maju kanthi struktur kompak, sing ngurangi tingkat sambungan sambungan pipa lan ningkatake sistem kehandalan lan kenyamanan pangopènan.


Meja Kerja

Tabel kerja minangka struktur tipe Y, sing nduweni fungsi kompensasi, sing ningkatake intensitas meja nalika nedha piring kasebut.

Bambeocnc Guillotine Shear duweni bal rotasi ing pendukung workpiece, sing bisa ngurangi scratching ing piring lan gesekan transportasi. Bingkai support ngarep nduweni ukuran tandha, posisi sisih lan posisi ngarep, sing gampang kanggo pemotongan posisi ngarep.


Meja Kerja


Cylinder Oil

Cylinder Oil

Silinder minyak: 45 # baja bahan pengobatan, lubang batin diobati kanthi nggoleki sing apik lan ndesek kanggo nggawe permukaan batin kanthi intensitas sing luwih dhuwur.
Piston rod: 45 # baja bahan perawatan karo nikel fosfor plating, kang ndadekake dadi luwih dhuwur tahan wear.


Hydraulic Shear Cooling Device

Piranti adoh ngurangi suhu ing tangki lenga, njamin mesin shearing sheet sheet bisa kerja terus-terusan lan stablely ing cuaca panas.


Hydraulic Shear Cooling Device

Sistem Control Machine Shearing Machine CNC Precision High Precision



ESTUN E21S

ESTUN E21S

  • Layar LCD HD, Cina lan Inggris kasedhiya, sing setelan parameter pemrograman luwih cepet lan luwih trep.
  • Back gauge: iku posisi sing pinter, sing uga bisa diselarasake manual kanthi syarat kanggo mbusak perangkat posisi manual mekanik.
  • Wis fungsi parameter cadangan lan fungsi pemulihan, parameter sing bisa wae kuwatir kanggo ngurangi biaya pangopènan.
  • Kabeh tombol ing papan kontrol minangka switch mikro, sing ditindakake dening EMC, temperatur dhuwur lan kurang, lan getaran kanggo njamin produk tetep lan urip.