dhuwur cnc hydraulic shearing machine

dhuwur cnc hydraulic shearing machine

Katrangan:


Kacepetan piring CNC presisi tinggi ngusulake teknologi komputer paling ringan, sing kompak struktur lan ciri lengkap

CNC saka QC11K plate shearing guillotine plate presisi ngontrol sudut pemotongan liwat data umpan balik encoder lan ngontrol stroke. Komputer nyimpen dhaptar sing cocog karo sudut rol lan jembatan reresik kanthi materi, saéngga bisa ngontrol pangaturan rana kanggo nambah katuputan presisi


Rincian Kacepetan Presisi Kacang

  • Akurasi linear pemotongan: ± 0.03mm.
  • Kacepetan backgauge: 300mm / s


Cnc Shearing Machine

  • Akurasi posisi balikan backgauge: ± 0.02mm.
  • Akurasi posisi opsional backgauge: ± 0.05mm.



CNC Plate Shearing Machine Components



Cnc Press Brake Components

  • Pengelasan listrik tinggi,
  • Sistem Kontrol CNC,
  • Pengaturan sudut pemotongan Otomatis,
  • Pangaturan back-gauge ditindakake dening motor brushless kanthi teknologi Can Open sing digabungake karo backgauge presisi tinggi, dirakit langsung ing frame samping mesin, njamin gerakan cepet lan presisi maksimal,
  • Anti - Twist Device,
  • Blades nggragedi lan hardened,


Cnc Press Brake Components

  • Sistem pencahayaan kawasan pemotongan, Dhukungan lembar tiga fungsi,
  • Pumps gear internal, sepi lan dipercaya,
  • Sistem hidrolik khusus,
  • Papan listrik karo komponen kualitas dhuwur,
  • Sistem Start & Stop,
  • Ram migunakaké enem poin ndhukung ril gulungan tanpa reresik, sing mbenakake panrapan shearing
  • Squaring lengen karo millimeter panguwasa


Cut Accurately

Cut Accurately

Desain Inovatif lan arus pemrosesan sampurna ngidini SHENCHONG CNC Guillotine Shear kanthi asil kecatet dhuwur sing apik. Kanthi akurasi linear pemotongan: ± 0,03mm, akurasi posisi mundur backgauge: ± 0,02 mm dan akurasi posisi opsional backgauge: ± 0,03mm, SHENCHONG High Precision CNC Guilootine Shear bisa dipakai untuk melayani penyihir laser.


Backgauge

Ngukur bali kanggo CNC Shearing Machine yaiku mode kontrol sumbu, servo motor kontrol maneh stroke gauge, struktur gerobak gauge bali nyipta guide linear lan screw ball. Blok gauge bali minangka struktur ramping, trep kanggo ngeculake lembar nalika amba nglereni.

Ngukur Back of QC11K Sheet Metal Sheet Sheet CN11 Precision Type Tipe, sing gampang kanggo fungsi posisi maneh nalika amba nglereni diganti.

Ukuran ngukur bali bisa dadi tantangan kanggo ngurangi piring sheet overlong.


Backgauge


Hydraulic System

Hydraulic System

Panyimpenan thread sing diimpor, pastekake pipa hidrolik sing stabil lan lancar.

Sistem hidrolik nggunakake unit katup hidrolik maju kanthi struktur kompak, sing ngurangi tingkat sambungan sambungan pipa lan ningkatake sistem kehandalan lan kenyamanan pangopènan. Iku ndadekake amba nglereni tanpa diganti dening sambungan seri silinder minyak; Retraction akumulator cepet lan mantep.


Meja Kerja

Tabel kerja minangka struktur tipe Y, sing nduweni fungsi kompensasi, sing ningkatake intensitas meja nalika nedha piring kasebut.

Bambeocnc Guillotine Shear duweni bal rotasi ing pendukung workpiece, sing bisa ngurangi scratching ing piring lan gesekan transportasi. Bingkai support ngarep nduweni ukuran tandha, posisi sisih lan posisi ngarep, sing gampang kanggo pemotongan posisi ngarep.


hidrolik NC pendulum plating shearing machine supplier


Piranti Dhukungan Sheet Pneumatic

Piranti Dhukungan Sheet Pneumatic

Piranti dhukungan sheet pneumatik saka backgauge minangka piranti kanggo nahan support plate sheet sheet sajrone proses nyocok lan motong. Fuel utama alat dhukungan pneumatik sheet yaiku kanggo ngapikake presisi pemotongan, utamane kanggo plat tipis tipis. Sajrone proses ngethok, plat tipis perlu piranti dhukungan pneumatik lembaran kanggo nahan lan ndandani posisi kanggo nambah presisi.

Sistem Control Machine Shearing Machine CNC Precision High Precision



ELGO P40

ELGO P40

  • - Layar LCD HD
  • - Nyoto operasi, gampang kanggo input nilai target: nglereni amba, reresik agul, potong stroke lan bagean counting. Saben nilai target sumbu, nilai saiki lan potongan bisa ditampilake ing layar. Input encoder iki lumaku ing mode analog,
  • - Gagal mundur bisa diprogram.
  • - Operasi pangaturan sing manual
  • - Tunggal sing mlaku
  • - Memori program bisa ngontrol
  • - 1000 ukara program
  • - Pangiriman pungkasan digital
  • - ANAOUT
  • - Ing komputer nyimpen dhaptar sing cocog karo sudut rol lan reresik reresik karo materi