analisis mekanisme akurasi tinggi mesin hydraulic swing shearing

analisis mekanisme akurasi tinggi mesin hydraulic swing shearing

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Tegangan: 380V 50HZ
Ukuran (L * W * H): 3130 * 1680 * 1620mm
Bobot: 5.7ton
Sertifikasi: ISO9001
Warranty: 4 Taun
Motong kekandelan: 8mm
Motor Utama: Siemens Saka Jerman
Sistem hidrolik: Bosch Rexroth Saka Germay
Listrik: Schneider Saka Prancis
Ball Screw: Hiwin From Taiwan
Tabung: EMB Saka Jerman
Ukuran Backgauge: 200-1000mm
Bahan Pemotongan: Logam Baja Karbon Baja luminum
Penyambung: DELTA
Ngalih kaki: South Korea Kacon
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Rated Daya: 7.5kw

Fitur utama


• Totally European design, streamlined looking, Monoblock, Pigura alat mesin iki wis dilas konstruksi karo plate baja, lan stres diilangi dening getaran. Akibaté, mesin tempur iki nduweni kekuatan dhuwur, kinerja stabil, operasi sing gampang lan pangopènan sing trep.

• Minangka balok potong wis dirancang ing struktur cendhak, gampang kanggo piring kanggo tiba lan akurasi produk uga bisa dijamin.

• Hydraulic drive, swing beam, bali balok piso halus lan cepet kanthi accumulator utawa nitrogen silinder

• Nyetel tanpa langkah sing kasedhiya kanggo stroke balok piso kanggo ningkatake produksi ing shearing plate

• Posisi bilah sing cendhek diselehake, saéngga njamin keseimbangn celah ing antarane bilah sawise regrinding

• Gampang lan cepet nyetel celah antarane blades. Nilai jurang kasebut dituduhake ing panggil.

• Motorized nyetel lan manual nyetel kanggo ngukur bali

• Wektu pemotongan alat mesin iki dikontrol dening relay wektu.

• A set blades standar.

• Bingkisan sheet support ngarep standar.

Pager pangreksan lan interlocker listrik kanggo njamin keamanan operator.

• Mesin dening sertifikasi European Union CE lan sertifikasi sistem kualitas ISO

Controller


Integral faktor programmable freelyl Monochrome LCD Box Panel.
Kontrol posisi otomatis
Spindle allowance offset
Relay wektu internal
Simpenan counter
Tampilan posisi Backgauge, resolusi ing 0.05mm

Mesin Parts



Jeneng: Controller

Brand: Estun E21s
Asli: China
Panel Papan Monochrome LCD ;; Faktor integral diprogram sacara bebas; Kontrol panggolekan otomatis; Spindle allowance offset; Relay wektu internal; Counter Stock; Backgauge Akurat 0.05mm

Hydraulic System

  • Sistem hidrolik saka Bosch-Rexroth, Jerman.
  • Ngadopsi sistem kontrol hidrolik terpadu, luwih dipercaya lan gampang kanggo pangopènan.
  • Nyuda gangguan: pilihan instalasi tartamtu ngidini nyedhiyakake tingkat bisu sing luwih dhuwur ing mesin kanthi rata-rata kapasitas
  • Proteksi overflow kobongan digawe kanggo sistem hidrolik, sing bisa njamin ora kebocoran, lan tingkat lenga bisa dibaca utawa katon langsung.
  • Sistem hidrolik digawe miturut peraturan saiki (Petunjuk 98/37 EC).



Jeneng: Tabung
Brand: EMB
Asli: Jerman

Jeneng: Motor

Jenenge: Siemens
Asli: Jerman



Jeneng: Listrik

Brand: Schneider
Asli: Perancis

Standar Safety (2006/42 / EC)

1.EN 12622: 2009 + A1: 2013
2.EN ISO 12100: 2010
3.en 60204-1: 2006 + A1: 2009



Hydarulic Press Brake Ball Screw + Guide Linear Hiwin From TaiWan

  • Precision Backgauge dilengkapi karo sekrup bola sing apik lan nuntun linier;
  • Backgauge diadopsi struktur shell instalasi horisontal kanthi stabilitas dhuwur, singe kerang guide ganda, presisi tinggi, drive X-axixs, automateoc CNC sytem