cnc hydraulic shearing machine for sale

cnc hydraulic shearing machine for sale

Aplikasi Aplikasi


1. Sejatine desain EU streamlined, Monoblock dening welding robot & apparatus lan proses relief stres dening perawatan Annealing.
2.Adhang sistem hidrolik terpadu, luwih dipercaya lan gampang kanggo maintenance.and sistem hidrolik saka Bosch-Rexroth, Jerman,
3.The Hydraulic Guillotine yaiku mesin Swing Beam Action kang diprodhuksi ing macem-macem ukuran lan kapasitas potong.
4. Jarak saka backgauge disetel dening motor lan uga disetel diatur dening E21 karo Delta inverter.
5. Dilengkapi karo lighting-alignment, supaya bisa selaras nalika nangani. Stroke balok piso bisa disetel ing mode stepless.
Pager aman lan alat pengunci listrik wis dirancang kanggo mesin kanggo njamin safety operation karo CE.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Nomer Model: QC12Y
Tegangan: 220V / 380V
Ukuran (L * W * H): 3880 * 2150 * 2000mm
Bobot: 5500kg
Sertifikasi: CE ISO
Jeneng: mesin cukur
Jeneng produk: mesin cukur
Werna: Customizable
Mode pamotongan: Keramik Dingin
Tipe: Swing Beam Shear
Bahan pemotongan: Logam Stainless Steel Karbon Baja Aluminium
Aplikasi: Industrial Metal Cutting
Sistem kontrol: Estun E21 NC Control
Motong kekandelan: 0-70mm
Kacepetan pamotongan: 10-30 Times
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Warranty: 2 Taun
Rated Daya: 7.5kw

Fitur utama


● Sistem kontrol Estun E21sNC
● Powered Back gaugeX-axis
● DELTA kontrol ngukur
● HIWIN Bola sekrup & Polished rod kanthi akurasi 0,05mm.
● Squaring Arm lan Front Support Arms
● Jerman Bosch-Rexroth Hydraulic
● Jerman EMB Tubing connector
● Jerman Motor Utama Jerman
● Tele mecanique / Schneider Electrics
● Proteksi overload hidrolik & listrik
● Cutting Line Pewarnaan lan kawat kanggo pemotongan garis bayangan
● Blade ndhuwur kanthi rong cangkem motong lan bilah ngisor karo papat cangkem motong. (6CrW2Si)