CNC hydraulic aluminum sheet bending machine

CNC hydraulic aluminum sheet bending machine

  • Hack gauge lan kontrol pemblokiran. Kontrol kanggo motor AC umum, Frekuensi mesin.
  • Posisi cerdas. counter counter. Nyekeli / setelan wektu dekompresi.
  • Memori program nganti 40 program nganti 25 langkah per program.
  • Posisi sisih siji. fungsi mundur. siji cadangan / pemulihan kunci paramèter. mm / inch. Operasi Basa Inggris.

Rincian cepet


  • Length of Working Table (mm): 4000
  • Nominal Pressure (kN): 100
  • Kawontenan: Anyar
  • Bahan / Logam Diproses: Stainless Steel
  • Daya: CNC
  • Otomasi: Otomatis
  • Layanan Tambahan: Ram stroke diatur
  • Certification: ce
  • Layanan Sawise-Sales: Video technical support
  • Warranty: 1 Taun
  • werna: oranye lan putih
  • mungkasi maneh: Opsional Manual
  • Tekanan Normal: 1000KN
  • Panjang Tabel: 4000mm
  • Jarak antarane Columns: 3100mm
  • Bukak Tinggi: 330mm
  • Tenggorokan Tenggorokan: 320mm
  • Slide stroke: 150mm
  • Motor Daya: 7.5kw
  • motor: servo motor

Standar Peralatan


  • Lengen sikil ngarep dhuwur sing luwes-adjustable lan bisa dipindhahake.
  • Piranti sing ndhuwur lan ngisor sing diarani hardened kanthi perawatan khusus.
  • Sistem DELEM E21 NC bisa nyimpen 24 program workpiece.
  • X-axis Taiwan Shihlin Inverter, stroke 800 mm. Sekrup bola, timing belt drive. Ulangi posisi akurasi ± 0,1 mm.
  • Ambane 410 mm tenggorokan.
  • 2 maneh driji tutup, welded beam, proses perawatan panas, ora deformasi kanggo panggunaan jangka panjang.
  • Ukuran lan ukuran inchi.
  • Pedal kaki diprodhuksi miturut standar CE lan cocok kanggo bends siji lan kaping.
  • Cylinder and top beam cover.
  • Pre-nyetel syarat listrik adhedhasar wilayah geografis pelanggan.

Optik Peralatan


  • Kelainan khusus lan jero tenggorokan menehi kaluwihan tambahan kanggo bends jero.
  • Sistem CNC E200, E210, E300.
  • Jinis tutup mburi khusus bisa ditambahake ing backgat stroke opsional.
  • Pemanasan minyak hidrolik lan pendinginan.
  • Wadah meja lebar lan ngisor alat V bukaan.
  • Bagean paling dhuwur lan ngisor alat pilihan beda.
  • Peralatan khusus kotak lan pole.
  • Pilihan avant-garde laser.
  • WILA ndhuwur lan ngisor alat clamping sistem.
  • Rol 1, 2, 3, 4, 5 beda klambi rilis ndhuwur lan ngisor cepet.
  • Kabinet alat dipasang ing salah sijine mesin, tetep alat sing resik lan gampang diakses.
  • Sistem gulung otomatis kanthi otomatis lubricates lan banget dianjurake kanggo ngluwihi urip layanan.
  • Alat dasar khusus kanggo mbungkus bahan sing kandheg.
  • Lengen dhukungan ngarep liyane nyegah ombak kanthi bahan tipis.
  • Ngatur mesin miturut paramèter khusus pelanggan.
  • Miturut syarat customer, panel listrik lan / utawa controller bisa dipasang ing sisih tengen mesin kasebut.

CNC hidraulik aluminium sheet mbungkus rincian mesin


CNC hidraulik aluminium sheet mbungkus rincian mesinCNC hidraulik aluminium sheet mbungkus rincian mesinCNC hidraulik aluminium sheet mbungkus rincian mesinCNC hidraulik aluminium sheet mbungkus rincian mesin