mesin cnc e21s qc12y-6 × 3200 shearing machine hydraulic

mesin cnc e21s qc12y-6x3200 shearing machine hydraulic

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Tegangan: Perlu Pelanggan
Ukuran (L * W * H): Model Beda
Bobot: Model Beda
Sertifikasi: CE ISO SGS FDA
Garansi: 12 Sasi
Jeneng produk: CNC E21S QC12Y-6x3200 Hydraulic Shearing Machine
Kata Kunci: QC12Y-6x3200 Hydraulic Shearing Machine
Aplikasi: Metal plate cutting machine
Motor Utama: Siemens Jerman
Bahan shearing: Baja ringan, Stainless Steel
Sistem kontrol: ESTUN / DELEM-Holland
Potongan ketebalan: 0-40mm hydraulic shearing machine
Tutup Botol: Rexroth
Sealing: VALQUA
Tipe: Tipe Shearing Hydraulic Guillotine
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Rated Power: Customer Required

Gambaran


Mesin hidrolik sheet shearing diprodhuksi kanggo pasar donya;

Mesin hidrolik sheet shearing nduweni fitur daya tahan dhuwur, lan nyedhiyakake kapabilitas ricih kanthi presisi, bingkai utama shearing machine guillotine digawe saka gulungan, stres dibebani baja padat kanggo nyegah distorsi nalika proses shearing lan ing beban kontinu sing ekstrim;

Mesin hidrolik sheet shearing kita digawe ing proses produksi volume dhuwur lan mulane bisa diprodhuksi kanthi efektif, nyebabake rega sing murah, makili rega dhuwit lan investasi maneh;

Iki tugas berat liwat gaya mimpin, mesin nyemprotake sheet shearing machine rake wis dikembangake kanggo bahan shearing saka baja ringan nganti stainless steel amarga bilah shearing sing digawe kanthi khas kanthi ciri-ciri resistansi dhuwur kanggo nyandhang, resistensi tinggi kanggo korosi, tahan bantalan dhuwur , kekuatan tarik dhuwur;

Kabeh komponen listrik diadopsi ing schneider, french. Unit katup kontrol hidraulik merek sing disedhiyakake dening shanghai hydraulic (opsional: rexroth, germany);

Fitur


1. Struktur weld baja kabeh, perawatan terpadu (penuaan geter, perawatan panas) dadi panas kanggo ngilangi stres, duwe rigiditas lan stabilitas sing apik;

2. Sistem hidrolik terintegrasi sing canggih lan kualitas reliabilitas sing apik;

3. Nindakake pandhuan gulungan titik-titik, ngilangake ril sepur, nambah kualitas shearing;

4. Motor mburi mburi, manual nggoleki setelan, tampilan digital;

5. kanthi cepet, kanthi andhuk nyetel reresik bledug kanthi manual utawa penyesuaian listrik;

6. Sabuk persegi panjang, 4 ujung agul-agul bisa digunakake kanthi long-service life;

7. Gesang sudut geser kanggo ngurangi piringan deformasi;

8. Minangka balok potong wis dirancang ing struktur cendhak, gampang kanggo piring kanggo tiba lan akurasi produk bisa uga dijamin;

9. Kanthi fungsi potong segmentasi, fungsi fungsi lampu;

Mesin bagean



Jeneng: komponen listrik

merek: schneider france and siemens germany
asli: Perancis lan Jerman
kabeh bambeocnc shearing machine electrical components asli saka france schneider lan siemens germany. Uga kita nggunakake mesin frekuensi inverter. Kita nyedhiyani garansi 5 taun kanggo kabeh mesin kita.

Jeneng: economical cnc estun e21, cnc delem dac310, dac360

merek: estun lan delem
asli: holland
bambeocnc hidraulik guillotine shearing machine e21s controller nyedhiyakake aplikasi kontrol geser lengkap lan kompak. Termasuk kontrol backgauge, kontrol gap lan watesan dawa stroke kondisi iki unit elektronik berbasis seni ndadekake solusi.Kita uga nyedhiyani cnc delem dac310, dac360 utawa sistem cnc liyane minangka requirement customer.


Jeneng: beam carrier blade

merek: bambeocnc
bambeocnc standar shearing machine backside nggunakake bali silder, kang bakal nggawe luwih gampang kanggo buruh kanggo Pick munggah materi sawise nglereni. Ing rahang bambeocnc guillotine, tekanan silinder ing sumbu pemotongan ditransmisikan liwat balok beam balok, kanthi kapasitas pamotongan pisau nganti setengah saka bobot lan ngurangi nyandhang ing gasket lan silinder.

Jeneng: tabung silinder tekan + meja kerja nganggo roller bal

merek: bambeocnc
asli: bambeocnc
Geser hidrolik hidrolik bambeocnc dilengkapi silinder sing nyetop ing lembaran logam kanthi tekanan otomatis sing bisa diatur kanthi otomatis miturut tekanan sing dibutuhake dening ketebalan lan konsistensi materi sing bakal dipotong.



Jeneng: meja kerja kanthi roller bal

merek: bambeocnc
asli: bambeocnc
buggyocnc hydraulic guillotine shear table kerja kabeh nginstal roller bal sing bakal nggawe luwih gampang kanggo buruh kanggo input plate menyang area nglereni.