china metal punching cutting bending notching machine

China Metal Punching Cutting Bending Notching Mesin

china metal punching cutting notching machine can cut punch all kinds of holes. Piring-piring logam, bar persegi, baja baja, baja baja, bar datar, bar profiled, baja saluran lan baja baja bisa dipotong, ditetepake lan dicithak ing mesin.

Dhaftar Aksesoris


A set punching hole
Sabuk pinggir baja
Guguran alun lan alun-alun baris
A set bilah shearing plate
Sets of notching blade

Stasiun Shearing


a. Shearing bar & bar persegi: ana pirang-pirang bolongan kanggo ukuran ukuran. Piranti tahan nyetel sing luwes trep kanggo nambani macem-macem ukuran bunder lan alun-alun, saluran, panggon, etc.

b. Shear flat shearing: 15 "persegi panjang lengan dengan skala bertabrakan minangka standar peralatan. Khusus pisau anti-disorted untuk pemotongan mutu, pisau rendah memiliki empat ujung penggunaan.

c. Gunting wesi sudut: ragangan wesi amba nduweni kemampuan kanggo nancepake wesi amba ing 45 derajat & 90 derajat withe bilah wujude waja. eg

Iki menehi operator kemampuan kanggo nggawe sudut pandang gambar kanggo welds sing sampurna.

d. Werna shaped bilah kanggo ngilangi kualitas sing minimal materi wast. Gampang piranti pancet terus kanggo nglereni piring kanthi akurat.

Stasiun Punching


a. Largw viewing window on stripper.

b. Swing-away dwsign kanggo operasi gampang.

c. Gaya unik sing kasedhiya ngidini amba jeblugan wesi amba lan jeblugan saluran gedhe.

d. Ganti kopling nut lan kantong cepet kanggo owah-owahan panggantos kanthi cepet

e. Loro-lorone gedhe bageyan ngukur meja karo aturan lan mandheg minangka peralatan standar.

Stasiun Notching


a. Rancangan unik kanggo ngethok sudut amba lan garis datar.

b. Pengawal keamanan interlock listrik lan telung gauging mandheg kanggo posisi sing tepat.

c. kanthi piranti ventilasi kanggo visibilitas apik.

d. Stasiun notching uga nduweni meja gedhe karo materi sing mandheg.

Piranti backgammon elektronik


a. Kanthi 3 kaki pendukung.

b. Pangaturan sing apik ngamanake pemotongan presisi.

c. Kekerasan electrical sing ditrapake kanggo safety and reliability.

d. Tombol kontak gedhe kanggo produktivitas efisiensi dhuwur.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
CNC utawa Ora: CNC
Sumber Daya: Hidrolik
Tegangan: 220v, 380V
Daya (W): 4kw
Bobot: 1600kg
Ukuran (L * W * H): 1640 * 730 * 1770mm
Sertifikasi: CE, ISO, CIQ
Jeneng produk: Hydraulic ironworker machine
Tekanan: 65 ton
Maks. ngapusi kekandelan: 16mm
Kekuatan plate: ≤450
Slide Stroke: 80mm
Frekuensi Stroke: 12-22 kali per menit
Ambane tenggorokan: 300mm
Punchihg Thickness: 16mm
Punching Diameter Maksimum: 25mm
Utama Motor Power: 4kw
Warranty: 5 taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah