lembaran hidrolik hidrolik sheet metal shearing machine

lembaran hidrolik hidrolik sheet metal shearing machine

Fitur


1, transmisi hidrolik, wadhah alat pendulum. welding sakabèhané pigura iku atos lan tahan lama, lan nggunakake silinder nitrogen bakal mulih kanthi cepet lan cepet.

2. nduweni fungsi stepless adjustment stroke. rasio pinggiran ndhuwur ndhuwur lan ngisor disetel dening genggeman, lan celah bilah iku malah cepet.

3, sistem kontrol nc lan encoder posisi, mesin inverter, sistem kendali tertutup, kecepatan, akurasi posisi sing dhuwur, stabilitas sing apik, bisa sacara akurat bisa njamin akurasi ukuran perpindahan gauge bali, nalika sistem CNC nduweni kompensasi presisi lan deteksi otomatis macem-macem fitur tambahan.

Rincian cepet


kondisi: anyar
voltase: syarat klien
ukuran (l * w * h): 6200x2530x2458mm
bobot: 36800kg
sertifikasi: ce iso
babar pisan: 1 taun
layanan sawise-sales kasedhiya: dhukungan online
merek: ermak machinery
werna: putih lan oranye
controller: e21s
motor listrik: 30kw
ngapusi kekandelan: 16mm
Werna motong: 6000mm
sudut shearing: 2 °
backgauge rentang: 20-1000mm
nomer stroke: 4
nitrogen: ora perlu
daya dirating: 30kw

Peralatan standar


√ hardened blades.

- Blade ndhuwur: 2 sisi

- blades ngisor: 4 sisi

√ kontroler e.

√ Tenggorokan 250mm.

√ Sistem backgauge 600mm kanthi akurasi 0,1 mm.

√ Gunggung sisih 800mm lan senjata pendukung ngarep.

√ Pamimpin meter lan inchi.

√ Panel safety ngarep, sisih lan mburi sing cocok kanggo norma-norma.

√ Sistem sliding sheet.

√ sistem pemancar listrik.

√ sistem hidrolik rexroth.

√ tahan silinder.

√ pedal kaki sing bisa dipindhah.

√ setelan gap manual manual.

√ tombol stops darurat.

√ Proteksi driji sing bisa ditemtokake.

Peralatan opsional


√ ambane tenggorokan pilihan.

√ ngukur ngarep ngarep.

√ gauge sisi lan lengan dhukungan ngarep kanthi panjang opsional.

√ Sistem conveyor lan stacking.

√ ngarep ngukur x1, x2 sumbu lan backgauge x3, x4 sumbu.

√ backhauge stroke pilihan.

√ Sistem pendukung lembaran kanggo lembaran tipis.

1- sistem pendukung pneumatik. (tipe pengungkit)

2- sistem pendukung pneumatik. (tipe panel monoblok)

√ Sistem pendingin lan sistem penyejuk minyak hidrolik.

√ Tabel padhet pilihan.

√ stainless steel blades.

√ kemampuan kanggo nambah jumlah stroke saben menit.

√ sistem safety light kanggo proteksi driji.

√ werna alternatif pilihan.

√ Sistem pendingin utawa pemanas bisa diselehake ing panel listrik sajrone kahanan lingkungan.

√ pedal sikil ganda.

√ Panel listrik utawa controller bisa diselehake ing sisih tengen mesin.

√ Motong laser.

√ sistem lubrication pusat.

Gambar Detail:


Rincian hidrolik sheet metal plate shearing machine murahRincian hidrolik sheet metal plate shearing machine murahRincian hidrolik sheet metal plate shearing machine murah