mesin potong murah hidraulik guillotine shearing machine

mesin potong murah hidraulik guillotine shearing machine

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Tegangan: 220V / 380V
Ukuran (L * W * H): 3860 * 1700 * 1700mm
Bobot: 8000kg
Sertifikasi: CE ISO
Sistem kontrol: E21s NC
Potongan ketebalan: 10mm (Baja karbon)
Cutting Lenght :: 3200mm
Mbalik Gauge: 20-750mm
Standar kualitas :: standar Jerman
Main Motor: Siemens saka Jerman
Konektor Tubing :: EMB form Germany Brand
Sistem hidrolik :: Bosch-Rexroth mbentuk Jerman
BackGauge Drive :: Inverter saka Taiwan delta
Net Weight :: HIWIN from TaiWan Brand
Rated daya: 11kw
Garansi: 3 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah

Detail Produk


Sistem kontrol: E21s NC
Potongan ketebalan: 10mm (Baja karbon)
Cutting Lenght: 3200mm
Mbalik Gauge: 20-750mm
Standar kualitas: standar Jerman
Main Motor: Siemens saka Jerman
Konektor Tubing: EMB mbentuk Jerman Brand
Sistem hidrolik: Bosch-Rexroth mbentuk Jerman
BackGauge Drive: Inverter saka Taiwan delta
Bobot Net: HIWIN saka TaiWan Brand
Kunci produk: murah hidraulik guillotine shearing cutting machine

Peralatan standar:


1. Cepet lan kanthi tepat nyetel celah bilah kanthi nangani siji ing pigura sisih

2. Papan insert pisau, baja ringan lan stainless steel

3. Cutting line lighting and hatching lines

4. Count stroke, penyesuaian panjang motong

5. Proteksi overload hidrolik lan listrik

6. Lengen Square lan lengen dhukungan ngarep

7. Estun E21s NC Control

8. Jerman Bosch Rexroth hydraulic

9. Telemecanique / SchneiderElectrics

10. Proteksi overload hidrolik lan listrik

11. Konverter frekuensi Delta kanthi sekrup bola lan rod polesan kanthi akurasi 0,05 mm.

12. Para pengawal sisi netepi peraturan CE.

Nggoleki sing luwih apik:


1. Nyetel ukuran miturut reresik sabuk.

2. Fungsi retraction backgauge.

3. Subroutines lan program puteran.

4. Fungsi baleni urutan.

5. Nglereni otomatis (kloter shears).

Estun E21s CNC Shearing Machine Control System:


1. Panel kotak monochrome LCD.

2. Faktor integral bisa diprogram sacara bebas

3. Kontrol posisi otomatis

4. Spindle replenishment

5. Relay wektu internal

6. Counter inventaris

7.Backgauge tampilan posisi, resolusi 0.05mm

Hasil ngoptimalake Sampeyan bisa nyuda bagian sing luwih lawas lan sempit kanthi seri AC / MS7-Cutt standar.