paling apik 3m CNC stainless steel hydraulic bending machine

paling apik 3m CNC stainless steel hydraulic bending machine

Mesin mlengkung hydraulic baja stainless CNC 3m iki bisa nangani materi lembaran logam kanthi produktivitas tenaga kerja sing luwih dhuwur lan akurasi kerja, mati ndhuwur lan ngisor ngisor nganggo wangun sing beda, sing bisa melu wangun sing beda ing workpiece, blok geser bisa dileksanakake kanggo mbungkus , workpiece wangun sing komplit bakal dirampungake sawisé sawetara mlengkung, nalika dilengkapi piranti sing cocog, bisa dilakoni kanthi ngebaki.

paling apik 3m CNC stainless steel hydraulic bending machine details 1

Karakteristik kinerja utama


WC67K series hydraulic plate CNC bending machine

Blok mekanik, sinkronisasi poros poros, presisi tinggi

Kanthi sistem CNC khusus perusahaan Holland Delem, penggiling grating, katup proporsional tekanan lan motor servo sing diimpor

Slider stroke (Y), stop ing mburi (X, R, Z) yaiku kontrol otomatis komputer

Stopper mburi digawe saka sekrup bal lan guide guide linier

Rincian cepet


Nomer model: WC67K
Bahan / Logam Diproses: Karbon Baja
Daya: CNC
Otomasi: Otomatis
Layanan Tambahan: Mbentuk Akhir
Certification: ce
Tekanan nominal: 125kn
Length of table: 3200mm
Dhuwur meja: 900mm
Jarak antarane Housing: 2600mm
Geser Stroke: 200mm
Tingkat Set dhuwur: 480mm
Kedharan Tenggorokan: 380mm
Jumlah sumbu CNC: 3 + 1 sumbu
Gelombang akurasi posisi pengulangan: 0.01mm
utama daya: 11kw
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Tipe Mesin: Pencet Brake
Bahan mentah: Sheet / Rolling Plate

Parameter teknis


GambaranParameterUnit
Nominal Pressure (KN)1250KN
Length of table (mm)3200mm
Dhuwur meja (mm)900mm
Jarak antarane Housing (mm)2600mm
Stroke Slide (mm)200mm
Tingkat Set dhuwur480mm
Tenggorokan Tenggorokan (mm)380mm
Jumlah sumbu CNC3 + 1 sumbu (Y1, Y2, X, V)sumbu
Geser cepet mlakuPendekatan cepet110mm / s
Nggarap9mm / s
Bali maneh110mm / s
Geser akurasi posisi baleni0.01mm
Sumbu backgauge XStroke0-850mm
Kisaran ukuran600mm
Kecepatan mlaku sing mlaku300mm / s
Ketepatan posisi maksimal0.05mm
Sakabèhé dimensiLength3300mm
Jembar1600mm
Dhuwur2900mm
Daya motor utama11Kw
Bobot12T

Bending sampel


paling apik 3m CNC stainless steel hydraulic bending machine details 2paling apik 3m CNC stainless steel hydraulic bending machine details 8

Struktur konfigurasi


1 Fungsi counting bending, tampilan wektu nyata saka jumlah pangolahan, mateni blok memori, posisi blok geser, tata cara lan paramèter; ngukur maneh mesin lembaran logam hidrolik lembaran nganggo bola sekrup sing diimpor, kanggo njamin akurasi posisi sing mburi, akurasi mesin sing mbungkus rem tekan luwih dhuwur.

paling apik 3m CNC stainless steel hydraulic bending machine details 3

2. CNC hydraulic sheet metal bending machines adopts plate steel welded structure, kanthi kekuatan cekak lan rigidity, transmisi hidrolik sing ora amarga papan material ketebalan owah-owahan utawa mati "V" shaped alur pilihan sing ora cocog lan nyebabake kecelakaan overloading serius. Kajaba iku, mesin nduweni kerja sing stabil, operasi sing trep, kurang bisu, aman lan dipercaya.

paling apik 3m CNC stainless steel hidraulik bending rincian mesin 4

3 silinder baja cnc hydraulic press brake plate lentur disusun ing blok mesin, kanggo mesthine akurasi posisi sing berulang-ulang kanggo geser ing antarane wong mati, supaya bisa nyepetake produksi massa.

paling apik 3m CNC stainless steel hydraulic bending machine details 5

4 nggunakake teknologi Jerman kanggo ngilangi stres internal.

paling apik 3m CNC stainless steel hydraulic bending machine details 6

5 kerangka sakabèhané nggunakake karat pasir, lan ngirimake antirust paint.

Sistem Kontrol Komputer Numerik


paling apik 3m CNC stainless steel hidraulik bending rincian mesin 7