6mmx3200mm hydraulic swing beam guillotine shearing machine

6mmx3200mm hydraulic swing beam guillotine shearing machine

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Nomer Model: QC12K-6x3200
Tegangan: miturut panyuwunan
Rated Daya: 7.5kw
Ukuran (L * W * H): L3840xW1710xH1650
Bobot: 5 ton
Sertifikasi: CE, ISO, SGS
Jeneng: Swing Beam Shearing Machine
Tipe: QC12K-6x3200
Max Cutting Thickness: 6 mm
Max Cutting Length: 3200mm
Kekuatan materi: ≤450KN / CM
Backgauge Range: 20-500mm
Sudut Pucuk: 1 ° 30 '
Travel Times: 12
Daya: 7.5kw
Ukuran: L3840xW1710xH1650 mm
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Warranty: 1 taun

Informasi liyane


1. Werna: Saben warna kasedhiya
2. Logo: Customized Logo kanggo Best-sade CNC Hydraulic Pendulum Plate Shears
3. MOQ: Small MOQ, 1 SET for Best-Selling CNC Hydraulic Pendulum Plate Shears
4. Wektu Pesenan:
(1) 30-60 dinten -Yen pengin ngatur kertu.
(2) 25 dina - Kanggo standar kita.
5.OEM Diterima: Ya
6.Certifikasi sing kasedhiya: Ya
7. Sistem CNC: Delem. ESTON ......
8. Pengepakan Rincian: 20GP, 40GP, 20 OT Atau LCL
9. Kapasitas Produksi: 500 / set Best-Selling CNC Hydraulic Pendulum Plate Shears Per Month.
10. Istilah pembayaran: L / C, T / T, D / A, UNION BARU, GRAM MONEY.

Unsur utama
Ora Ana.        JenengSpesifikasi
1Motor UtamaSiemens Jerman
2ElektronikSchneider Jerman
3Gasket ringNOK Jepang
4Sistem hidrolik (Katup)Bosch Rexroth Jerman
5ControllerEstun utawa Delem Word Famous
6BladesChina lan Ndhuwur ing China
7Silinder minyakWu yang paling ing China
8Pompa gearBosch Rexroth Jerman
9Tombol kontrol lan ngalih watesanSchneider Jerman
10Bilah ndhuwur ndhuwur1 set (loro-lorone bisa digunakake) Hua tai Top ing China
11Bled sing ngisor1 set (papat sisi bisa digunakake)
12Hudro -CylinderYuhua Top ing China
13Konektor TubingEMB Jerman
14Shadow line lighting
15Lampu sikil safety
Aksesoris karo mesin
1Mbalik, lan pager safety ngarep1 set
2Prajurit ndhukung ngarep3 set
3Alat kanggo instalasi1 set
4Manuals lan diagram1 buku
5Pindah kaki1 set
6Stopgauge stop driji3 set