6mm lembaran logam v mesin pencuci piring untuk dijual

6mm lembaran logam v mesin pencuci piring untuk dijual

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Tegangan: 380V 220V Pilihan
Rated Daya: 4kw
Ukuran (L * W * H): 1000 * 900 * 1100mm
Bobot: 450kg
Sertifikasi: ISO9001
Warranty: 1 Taun
jeneng produk: v mesin potong
Cutting Angle: 90 ° for v cutting machine
industri: Manufaktur kompor kanggo mesin pemotong v
jeneng merek: Metform Machinery kanggo mesin pemotong v
asal saka papan: Shanghai kanggo mesin pemotong v
istilah pembayaran: FOB Shanghai for v cutting machine
materi: stainless steel kanggo mesin pemotong v
motor daya: 4kw kanggo mesin pemotong v
bobot net: 520kg kanggo mesin pemotong v
werna: biru abang putih kanggo mesin potong v
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah

Fitur:


Yen sampeyan nggoleki kapasitas luwih cilik saka sudhut pojok, nyoba QF28Y-6 * 200 sheet metal notcher. QF28Y-6 * 200 gedhe kanggo nggawe sampurna ing logam sing ora bisa nganggo alat tangan. Pucuk sudhut iki nduweni kapasitas baja ringan 6mm utawa 4, supaya bisa gawe karya paling cepet ing saben proyek. Pucuk sudut QF28Y-4 * 200 nduweni blades sing kacathet ing 90 °, ngukur posisi sing sampurna saben wektu. Tabel kerja gedhe 31.4 "x 25.5" kalebu panuntun tabel, malah luwih akurat.

Kaki logam QF28Y-6 * 200 kobong nduweni 7.8 "wol dawa sing bisa dibalekaké lan ditrima maneh kanggo kahanan urip lan biaya sing luwih akeh. Werna uga menehi rangsangan kanggo narik bahan menyang titik nalika dipotong, kanggo akurasi sing paling dhuwur.

Pembalap logam sheet QF28Y-6 * 200 dilengkapi karo motor phase 220V kuat kanggo taun-tahun notching lan kontrol pedal kaki kontrol operator QF28Y-6 * 200 saged 15 stroke per menit.

Wigati: Pabrik kabeh jinis mesin kanggo industri logam.

Keuntungan pelanggan


  • Awak sing kuat nyedhiyakake kemudahan.
  • Sistem hidrolik Hoerbiger sing ora mbutuhake pangopènan.
  • Panggangan kontrol roda ngidini panyesuaian cepet lan gampang.
  • Komponen kualitas tinggi.
  • Sistem panyimpenan bilah otomatis sing ora mbutuhake setelan.
  • Pilihan listrik saiki kanggo saben negara.
  • Requirement ruang minimal karo desing kompak.
  • Pilihan sing bisa ditindakake kanthi cepet kanggo nyegah karya.
  • Instalasi lan latihan gampang.

Data teknis utama:


1. Cutting thickness: 4mm
2. Cutting length: 200mm
3. Cutting abgle range: 90 °
4. Daya: 3.0KW
5. Ukuran: Babagan 1000 * 1000 * 1200mm
6. Tegangan: 380V
7. Bobot: Sekitar 550kgs
8. Penjamin: 1 taun
9. Wektu pengiriman: 30 dina