5 poros otomatis CNC torsion bar press brake

5 poros otomatis CNC torsion bar press brake

Fitur Utama:


  • 1. Sejatine desain EU streamlined, Monoblock dening welding robot & apparatus lan proses relief kaku dening perawatan Annealing.
  • 2. Kabeh mesin dirancang kanthi nggunakake pemrograman SOLID WORKS 3D lan digawe kanthi kualitas apik ST44-1 kanthi teknologi paling anyar.
  • 3. Seri dicocogake CNC yaiku ing antarane mesin sing paling dhuwur sing bakal ningkatake produktivitas lan ngirit biaya kanthi tingkat minimum kanthi kontroler CNC pangguna sing gampang lan perawatan hidrolik sing murah.
  • 4. Kualitas lan bending berulang digawe kanthi nggunakake silinder sing diselarasake lan katup.
  • 5. Paklik otomatis lan calibrating nalika mesin diuripake.
  • 6. Beam ndhuwur kaku ing bantalan 8-titik kanthi presisi mlengkung 0,01 mm
  • 7. Rekomendasi terkenal ing ndhuwur lan ngisor alat alat sing tahan dawa kaku lan nyedhiyakake pas bending.Get Pump dhuwur tekanan.

Rincian cepet


  • Nomer Model: WE67K
  • Kawontenan: Anyar
  • Material / Metal Diproses: ALLOY
  • Daya: CNC
  • Otomasi: Otomatis
  • Layanan Tambahan: Cut To Length
  • Certification: ce
  • Item: Pencet Brake
  • Dianggo: Bending Sheet Metal
  • Werna: Opsional
  • Grating ruler: Heidenhain Germany
  • Elektron: Schneider
  • Sealing ring: NOK, Japan
  • Sistem hidrolik: BOSCH
  • Pump: imported, Bosch, First
  • Katup: Jerman Rexroth
  • Garansi: 3 Taun
  • Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
  • Tipe Mesin: Pencet Brake
  • Bahan mentah: Sheet / Rolling Plate

Peralatan Standar:


  • 1. 4- paksi Delem DA66T program pemrograman CNC kontrol
  • 2. Sinkronisasi penuh sumbu Y1 + Y2 kanthi sistem katup hidrolik proporsional lan pemantauan konstan dening sistem CNC dadi +/- 0.01mm akurasi
  • 3. Sisih dhuwur kanggo ukuran ukuran stroke sing dipasang ing bingkara sisih tinimbang balok ndhuwur kanggo nyegah distorsi ing akurasi minangka sinar sing ana ing sangisor√©
  • 4. X & R-axis dikendalikan CNC minangka backscore ballscrew standar karo motor drive servo.
  • 5. Pejuang lampu
  • 6. Two backgound micrometric finger-stops with adjustment lateral
  • 7. Construction mono-block steel
  • 8. Digilap chrome sing dilapisi lan silinder lemah
  • 9. Stroke panjang lan dimensi dhuwur mbukak gedhe
  • 10. Dhuwur pendekatan lan kecepatan bali kanggo produksi mlengkung.
  • 11. Alat gaya cepet rilis Euro gaya kanthi perantara kalebu irisan kanggo crowning.
  • 12. 88 degree sectionalised angsa gulu ndhuwur alat
  • 13. 4 cara bagean multi vee ngisor alat
  • 14. Kontrol footswitch ganda lan lengen kontrol tipe loket.
  • 15. Alat pengawal laser AKAS
  • 16. Pengawal sisih gulung listrik
  • 17. Pintu akses maca sing elektrik silih nyambung
  • 18. 2 lengen dhukungan sing diluncurake kanthi ril guide linier kanggo penyesuaian lateral lan roda tangan kanggo penyetelan dhuwur, 1000mm dawa saka pusat alat bolong ngisor.
  • 19. Penjaga sisih pinggir iku standar patemon CE.

Delem DA66T CNC Press Brake Control system:


  • 1. Mode pemrograman layar sentuh 2D grafis
  • 2. Visualisasi 3D ing simulasi lan produksi
  • 3. 17 "werna resolusi dhuwur TFT
  • 4. Suite aplikasi Windows lengkap
  • 5. Kompatibilitas Delem Modusys (skalabilitas modul lan adaptasi)
  • 6. USB, interfacing peripheral
  • 7. Dhukungan aplikasi tartamtu pengguna ing lingkungan pengendali multitasking
  • 8. Sensor bending & antarmuka koreksi

Hasil mlengkung paling apik Sampeyan bisa nuku bagean luwih lawas lan luwih jero karo seri SC / MB8-Bend standar.

Gambar Produk