2 meter 1/4 plate hydraulic guillotine shearing machine

2 meter 1/4 plate hydraulic guillotine shearing machine

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Nomer Model: QC12Y (4X2500)
Ukuran (L * W * H): 3040 * 1550 * 1550
Bobot: 2-4T
Sertifikasi: CE, ISO
materi: Q235
Layanan sawise-sales: Ora ana layanan jaban rangkah
Warranty: 1 taun

Fitur


  • Awake mesin digawe saka struktur sing dilasake ing plat baja kanthi rigiditas sing apik lan kekuatan getaran.
  • Nggunakake teknologi Jerman kanggo ngilangi stres internal
  • Nggunakake metode analisis UG (FEM), kanthi desain optimasi dibantu komputer.
  • Lumahing karya dilengkapi kanthi panahan pemotong, gampang dilacak nyetel sabuk
  • Lumahing karya dilengkapi bal feed, operasi sing trep
  • Adaptasi agul-agul agul panyambungan nggunakake mekanisme penyesuaian tanpa langkah, kanggo nemokake kabutuhan lan materi sing nyebabake
  • Gendera segi empat, bisa nganggo ramping ing sakupenge papat, nyawisake gesekan swiwi
  • Nyetel stroke shearing, bisa nambah efisiensi mesin, lan fungsi nibbling bisa diwujudake
  • Frekuensi nyukur frekuensi otomatis, suda cacah kunci akeh.

Parameter teknis utama


ItemNilaiUnit
Dawa pemotongan2500mm
Kekandelan pemotongan maks6mm
Sudhut pemotongan1 ° 30 'degree
Jumlah sikil presser10Piece
Wektu lelungan25kaping / menit
Ambane tenggorokan150mm
Lelungan tutup mburi400mm
Daya motor utama7.5Kw
Ukuran3200*1500*2100mm
Tegangan380V 50HZ 3PH-

Controller MD11-1 NC



Controller MD11-1 NC

  • 1: Sistem nomer kontrol MD11-1 kanggo sistem kontrol numerik sederhana
  • 2: Operasi prasaja: sistem duwe program 10-langkah
  • 3: Fitur manual: mode manual, atur ukuran kepinginan
  • 4: Mbalik supaya buruh bisa: sistem basis fitur iki unik
  • 5: Fungsi setting parameter: fungsi modifikasi parameter sistem

Peralatan standar Guillotine shears


BagianBrandTeka saka
Sistem hidrolikBosch-RexrothJerman
Sistem kontrol listrikSchneiderFranch
Motor UtamaSiemensJerman
Pompa minyakSunnyUSA
Pandu bola & guide linerHiwinTaiwan
Ngalih FootstepShengchongChina

Pungkasi ngarep lan mburi


1.Gront gauge: Diselehake ing permukaan meja kanthi instruksi skala numerik kanggo ngatur aktivitas sing mandheg kanggo entuk nilai simpenan sing dibutuhake. Nalika sheet shearing nggunakake gesekan terus luwih gampang.

2. Patch stopper: Dipasang ing kirim alat, bebarengan karo liyane ing bobbing munggah lan mudhun. Stopper mburi diatur dening motor drive 0,55KW sawise pindah abang dening panuntun nuntun timbal.

Gambar liyane


2 meter 1/4 plate hydraulic guillotine shearing machine2 meter 1/4 plate hydraulic guillotine shearing machine