Ma'anshan, Anhui, China 0086-13855556707

Babagan awake dhewe

Bambeocnc utamane ngasilake rem tekan, mesin shearing, mesin notching lan alat cetakan, bebarengan, pabrik kerjasama kita kalebu penet hidrolik, mesin punching, mesin pemotong plasma dan peralatan pemrosesan lembaran logam lain. spesialisasi dalam mobil, kapal, kereta api, penerbangan , metalurgi, listrik, petrokimia, industri cahya, pertambangan, kemasan, konstruksi, taman kota, lan industri liyane kanggo nyedhiyakake logam lembaran proses sing dibutuhake, profil, mesin transportasi bantu muatan sing dibutuhake.

Ing nguber keunggulan, Bambeocnc bakal terus dadi perintis lan maju. Kita saestu pengin gabung tangan karo kanca-kanca saka macem-macem lingkaran kanggo ngalami perbaikan umum lan kesejahteraan. (lengkapé…)

 

Hubungi Kami

Hubungi Kami Kanggo Daftar Harga, Video, Gambar dll. Yen Sampeyan Duwe Pitakonan, Mangga Ayo Kita Ketahui. Kita Bakal Jawab Sampeyan Ing 12 JamTindakan Saiki